ArboNed

ArboNed maakt werkend Nederland gezonder en vitaler. Verzuimbegeleiding, terugvalpreventie en vitaliteitbevordering zijn de drie pijlers in onze dienstverlening, waarmee ArboNed aantoonbaar maatschappelijk en bedrijfseconomisch een betekenisvolle rol vervult voor werkend Nederland. Dagelijks leveren onze professionals dienstverlening aan 61.500 werkgevers en ruim 600.000 werknemers.
Word jij onze collega, dan kom je te werken in een van de kleine, multidisciplinaire teams die werken voor vele branches. En dienstverlening leveren aan een grote diversiteit van werkgevers. MKB-bedrijven, wel of niet verzekerd.
 
We dagen je dan ook uit, verwachten dat je nieuwsgierig, enthousiast en trots bent. Op je vak en wat je bijdraagt aan werkend Nederland. We verwachten veel van jou, maar daar staat ook heel wat tegenover. Tijd en geld voor scholing en onderzoek bijvoorbeeld. En we bieden inspiratie. Zo hebben we bijvoorbeeld een uniek artsenregister, waar onze professionals kennis en ervaring delen met elkaar en met elkaar discussiëren. En we verrassen onze professionals met onze Columbuslezingen met aansprekende sprekers.
 
Wil jij werken bij een organisatie waar gewerkt wordt vanuit een focus op innovatie en specialisatie? Waar we dienstverlening leveren aan 61.600 werkgevers en ruim 600.000 werknemers? We maken graag kennis met bedrijfsartsen en andere professionals die ook het verschil willen maken.