Verzorgende IG nachtdienst

Vacaturenummer: v22.0333
Locatie: Anna Schotanus Heerenveen

De functie
Ben jij de verzorgende IG die in de nachtdienst het verschil wil maken voor de bewoners van Anna Schotanus? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Alliade ouderenzorg zoekt voor Anna Schotanus in Heerenveen, voor 24 tot 32 uur per week, een:

                                                 Verzorgende IG - Nachtdienst

Waar ga je werken?
Je komt te werken op een van de PG-afdelingen binnen Anna Schotanus in Heerenveen. Hier wordt zorg verleend aan totaal 30 bewoners die psychogeriatrische zorg nodig hebben. Op de PG-afdelingen organiseren we de woongroepen naar de wensen en behoeften van cliënten, dat noemen we een indeling naar leefmilieus. Daarnaast hebben we op onze afdelingen een mooi en hecht team dat iedere dag weer keihard werkt om in een huiselijke sfeer de juiste zorg aan de bewoners te leveren. Anna Schotanus heeft plannen voor een groots nieuwbouwproject. Wie wil nou niet werken op een nieuwbouwlocatie?

Alliade ouderenzorg biedt ondersteuning en langdurige zorg aan kwetsbare cliënten, veelal ouderen met een intensieve zorgvraag. We organiseren de zorg in kleine teams met vertrouwde gezichten. Samen met familie en vrijwilligers helpen we mensen hun leven te leiden, zoals ze gewend zijn.

Wat ga je doen?
Jij geeft zelfstandig uitvoering aan de zorg en verpleging met aandacht voor de bewoner. Voor de bewoner ben jij het geruststellende gezicht in de nacht en door jouw persoonlijke contact weet jij wat de bewoner ’s nachts belangrijk vindt en nodig heeft. Hoewel je de nachtdienst zelfstandig draait, is er altijd ondersteuning aanwezig die ’s nachts één keer langskomt en daarnaast oproepbaar is. In overleg zijn er ook dag- en avonddiensten mogelijk. Tevens ben je verantwoordelijk voor:
* Rapporteren en communiceren over de uitvoering van de werkzaamheden naar de collega's;
* Uitvoeren van de verpleegkundige handelingen die passen binnen jouw bevoegdheid.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt hart voor de bewoner en gunt ze ook ’s nachts de beste zorg. Daarnaast durf jij het voortouw te nemen en ben je een daadkrachtige, zelfstandige persoon. Verder beschik je over:
* Een afgeronde mbo opleiding verzorgende IG.

Wat bieden wij jou?
Een goede werksfeer met ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast heb je volop kans om je te ontwikkelen en heb je invloed op jouw eigen rooster. Ook bieden wij:
* Salaris conform de cao-vvt, FWG 35 (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring met een max. van € 2.845,- bruto o.b.v. 36 uur);
* Onregelmatigheidstoeslag;
* Een contract voor onbepaalde tijd 24-32 uur per week;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Reiskostenvergoeding;
* Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden binnen de verschillende zorgonderdelen en doelgroepen;
* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnementen en sportkleding;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben wij je enthousiast gemaakt? Reageren kan tot en met 25 september 2022 via de link 'solliciteren'.

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Nico Bos, Hoofd Anna Schotanus, via telefoonnummer 06-11265650. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Recruitment via recruitment@alliade.nl.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd en betaald!