Verzorgende IG

Ben jij een verzorgende IG met hart voor de ouderenzorg? Wil je aan de slag op een nieuwbouwlocatie voorzien van de laatste zorgtechnieken?

Binnen Alliade ouderenzorg, op locatie Marijke Hiem in Heerenveen, zijn wij voor 24-32  uur op zoek naar een:

 

                                             Verzorgende IG

 

Waar ga je werken?

Alliade bestaat uit verschillende zorgonderdelen: ouderenzorg (voorheen Meriant), jeugdzorg (voorheen Opvoeden en Opgroeien), gehandicaptenzorg (voorheen Talant) en werk & dagbesteding (voorheen Wil). De vacature is bij ouderenzorg. Alliade ouderenzorg biedt ondersteuning en langdurige zorg aan kwetsbare cliënten, veelal ouderen met een intensieve zorgvraag. We organisren de zorg in kleine teams met vertrouwde gezichten.

Je komt te werken in het nieuwe Marijke Hiem in Heerenveen. Je gaat dus aan de slag in een splinternieuwe omgeving! Vanwege deze nieuwbouw is het mogelijk om de nieuwste zorgtechnologie toe te passen. Ook wordt er gewerkt volgens een nieuwe methode waarin de bewoners worden ingedeeld op basis van hun behoeftes, ook wel sociotherapeutische leefmilieus genoemd. Groepen bestaan uit 9 bewoners met somatische en/of psychogeriatrische aandoeningen, in totaal wonen er 10 groepen in Marijke Hiem.

 

Wat ga je doen?

In samenwerking met jouw team run jij een gemeenschappelijke huishouding. Jij geeft zelfstandig uitvoering aan de zorg en verpleging met aandacht voor de bewoner. Door jouw persoonlijke contact met de bewoner weet jij wat de bewoner belangrijk vindt en nodig heeft. Jij biedt de bewoner een woonomgeving die zoveel mogelijk lijkt op thuis. Daarnaast vallen onder jouw verantwoordelijkheden:

* Rapporteren en communiceren over de uitvoering van de werkzaamheden naar de collega's;

* Uitvoeren van de verpleegkundige handelingen die passen binnen jouw bevoegdheid;

* Begeleiden van stagiaires en leerlingen.

Wat vragen wij van jou?

Jij krijgt iedereen enthousiast! Je hebt hart voor de bewoner en geeft ook aandacht aan de mensen daaromheen. Daarnaast durf jij het voortouw te nemen en ben je een echte teamplayer. In samenwerking met jouw team zorg jij ervoor dat het welbevinden van onze bewoners centraal staat. Verder beschik je over:

* Een afgeronde mbo opleiding verzorgende IG.

 

Wat bieden wij jou?

Een baan in een afwisselende en uitdagende functie in een enthousiast team. Daarnaast heb je volop kans om je te ontwikkelen en door te groeien. Ook bieden wij:

* Salaris conform de cao-vvt, FWG 35 (inschaling op basis van ervaring, met een max. van €2.937,- bruto o.b.v. 36 uur);

* Een contract voor onbepaalde tijd, voor 24-32 uur per week;

* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;

* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;

* Reiskostenvergoeding;

* Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden binnen de verschillende zorgonderdelen en doelgroepen;

* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement en sportkleding;

* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;

* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?

Hebben wij je enthousiast gemaakt? Reageren kan tot en met 25 september 2022 via deze link en we nemen snel contact met je op!

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Yvonne van der Hoff, clusterhoofd ouderenzorg, telefoonnummer: 06-10113345. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Yannick Willemsma, Corporate Recruiter, via y.willemsma@alliade.nl of 06-15682271.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd en betaald!