Verzorgende IG Wijkzorg Meriant

Wanneer jij het belangrijk vindt dat ouderen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen, in hun eigen vertrouwde omgeving, hebben wij de zelfstandige uitdaging die je zoekt.

Er komt steeds meer vraag naar onze zorg. Om de juiste kwaliteit te kunnen blijven bieden kan je bij ons aan de slag als:

Verzorgende IG Wijkzorg Meriant

Waar ga je werken?

Zorggroep Alliade bestaat uit verschillende zorgonderdelen. De vacature is bij Meriant, zij bieden ondersteuning en langdurige zorg aan kwetsbare cliënten, veelal ouderen met een intensieve zorgvraag. Meriant organiseert de zorg in kleine teams met vertrouwde gezichten. Samen met familie en vrijwilligers helpt Meriant mensen hun leven te leiden, zoals ze gewend zijn. Meriant biedt woonzorg en verpleegzorg in de provincie Friesland.

Je komt te werken bij team Wijkzorg van Meriant. De focus van team Wijkzorg ligt op het bieden van verzorging en verpleging aan huis. Samen willen we er voor zorgen dat cliënten zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Ook bij andere zorgvragen, zoals huishoudelijke hulp of dagbesteding kunnen we cliënten op weg helpen. Hierbij werken we volgens het motto: '(h)erken wie ik ben' in een klein team met vertrouwde gezichten. Je werkt in een wisselend rooster.

Wat ga je doen?

Als verzorgende IG kun je in de thuissituatie gericht zorg bieden en persoonlijke aandacht geven, waardoor de cliënt langer thuis kan blijven wonen. Daarnaast kun je voor gespecialiseerde zorg een beroep doen op je collega's binnen het team. Werkzaamheden binnen deze functie zijn:
* Uitvoeren van verpleegtechnische handelingen die passen binnen jouw bevoegdheid;
* Uitvoeren van ADL werkzaamheden gericht op thuis wonen;
* Verstrekken en toedienen van medicatie;
* Begeleiden van stagiaires en leerlingen.

Wat vragen wij van jou?

Je bent een enthousiast persoon die graag een bijdrage levert aan de groei van team Wijkzorg en aan de goede zorg voor onze cliënten! Gezien de functie is het een vanzelfsprekendheid dat je zelfstandig kunt werken, denkt in oplossingen, kan plannen en het voortouw durft te nemen. Daarnaast ben je in het bezit van:
* Een afgeronde mbo opleiding verzorgende IG;
* Affiniteit met de ouderenzorg.

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende en zelfstandige functie. Je hebt zelf invloed op het rooster, want deze wordt samengesteld in overleg met je collega’s. Daarnaast heb je volop kans om je te ontwikkelen en door te groeien. Daarnaast bieden wij:
* Een contract voor onbepaalde tijd;
* Een salaris conform de cao-vvt, FWG 35 (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring met een max. van € 2.845,- bruto o.b.v 36 uur);
* Een dienstverband voor 16-24 uur per week;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding;
* Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden binnen o.a. Talant, Meriant, Reik en Wil;
* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en Friends & Family korting bij Vodafone;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?

Hebben wij je enthousiast gemaakt? Reageren kan tot en met 15 november 2021 via deze link en we nemen snel contact met je op! Wil je een dienst meedraaien om een goed beeld te krijgen dan kan dat! Je kunt dit dan aangeven in je motivatie. Je bent van harte welkom!

Voor meer informatie over de procedure kun je contact zoeken met Yannick Willemsma, Recruiter, op 06-15682271. Heb je functie inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Debora de Ruiter, Clusterhoofd, via 06-15212795.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze vragen wij uiteraard voor je aan!