Verzorgende IG Kleinschalig Wonen

Vacaturenummer: v21.0457
Locatie: Tinga State in Sneek

De functie
Wanneer je binnenloopt op één van de Friese Staten merk je direct dat hier vanuit passie en liefde voor het vak gewerkt wordt. De psychogeriatrische bewoner wordt in deze moderne zorgomgeving, iedere dag opnieuw, professioneel en met veel aandacht door het team verzorgd.

Kom ook werken bij de Tinga State in Sneek in de functie van:

                                            Verzorgende IG

Waar ga je werken?
Tinga State is gehuisvest in een karakteristieke boerderij. De boerderij ligt helemaal vrij, omgeven door de natuur en toch midden in een woonwijk in Sneek. Het biedt plek voor 19 bewoners met dementie en geheugenproblemen. De bewoners krijgen 24 uur per dag de aandacht, begeleiding en zorg die nodig is.

Het team op Tinga State bestaat uit onder andere VZIG’ers, Verpleegkundigen, Zorgcoördinator en Woonleefassistenten. Samen draag jij zorg voor de 19 bewoners om ze een zinvolle daginvulling te geven. Tijdens je werkzaamheden wordt er gekeken naar wat iemand nog wel kan en werk je vanuit de wensen en behoeften die centraal staan. Daarnaast ben jij iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat, creatief denkvermogen heeft, vragen durft te stellen en feedback kan geven.

Wat ga je doen?
Als Verzorgende IG bied jij zorg en begeleiding aan de 19 bewoners die verdeeld zijn over twee huiskamers. Naast je zorg taken run je met de woonleefassistenten een gemeenschappelijke huishouding. Andere werkzaamheden zijn:
* Verpleegtechnische handelingen, die passen binnen je bevoegdheid;
* Deelnemen aan functie relevante overleggen en projecten;
* Verstrekken en toedienen van medicatie;
* Uitvoeren van de ADL werkzaamheden.

Wat vragen wij van jou?
Jij neemt de tijd voor bewoners en geeft ze de ruimte om hun verhaal te doen. Waar nodig durf je het voortouw te nemen en je bent flexibel in je doen en laten. Ook is het voor jou geen probleem om bij ziekte of vakantie diensten te draaien op een van de andere Friese Staten. Verder ben je in het bezit van:
* Een afgeronde mbo opleiding Verzorgende IG;
* Een flexibele houding ten opzichte van de verschillende diensten (dag/nacht, weekend);
* Ervaring met de doelgroep, dementie en Alzheimer.

Wat bieden wij jou?
Een gewaardeerde functie waarin je inzet een mooie bijdrage levert in het leven van de bewoners van Tinga State. Verder zijn het team, Meriant én de zorg zijn altijd in beweging. Zo krijg jij ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en input te leveren! Verder bieden wij:
* Een salaris conform de cao-vvt, FWG 35 (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring met een max. van € 2.845,- bruto o.b.v 36 uur);
* Een jaarcontract waarin je contracturen in overleg met jou bepaald worden, met intentie tot verlenging naar onbepaalde tijd;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding;
* Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden binnen o.a. Talant, Meriant, Reik en Wil;
* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en Friends & Family korting bij Vodafone;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben wij je enthousiast gemaakt over werken bij Tinga State? Reageren kan tot en met 5 december 2021, via de onderstaande de link 'solliciteren', en we nemen snel contact met je op!

Heb je nog vragen over de functie? Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij Hieke Huistra, Clusterhoofd, via telefoonnummer 06-11848549 of met Yannick Willemsma, Corporate Recruiter, via telefoonnummer 06-15682271. Liever mailen? Dat kan naar recruitment@alliade.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd en betaald!