Verpleegkundige

Vacaturenummer: v22.0017
Locatie: Marijke Hiem in Heerenveen


De functie
Ben jij een verpleegkundige die de kwaliteit en verpleegkundige processen wil verbeteren voor de ouderenzorg?

Binnen Meriant, op locatie Marijke Hiem in Heerenveen, zijn wij, voor 20-28 uur op zoek naar een:

Verpleegkundige

Waar ga je werken?
Zorggroep Alliade bestaat uit verschillende zorgonderdelen: Talant, Meriant, Alliade Opgroeien en Opvoeden, Wil en Baanplus. De vacature is bij Meriant. Meriant biedt ondersteuning en langdurige zorg aan kwetsbare cliënten, veelal ouderen met een intensieve zorgvraag. Meriant organiseert de zorg in kleine teams met vertrouwde gezichten.

Je komt te werken in het nieuwe Marijke Hiem in Heerenveen. Je gaat dus aan de slag in een splinternieuwe omgeving! Vanwege deze nieuwbouw is het mogelijk om de nieuwste zorgtechnologie toe te passen. Ook wordt er gewerkt volgens een nieuwe methode waarin de bewoners worden ingedeeld op basis van hun behoeftes, ook wel sociotherapeutische leefmilieu’s genoemd. Groepen bestaan uit 9 bewoners met somatische en/of psychogeriatrische aandoeningen, in totaal wonen er 10 groepen wonen in Marijke Hiem.

Wat ga je doen?
In samenwerking met het team run jij een gemeenschappelijke huishouding. Samen met jouw collega’s geef je uitvoering aan de zorg en de verpleegtechnische handelingen. Je zorgt voor kwaliteitsbewustzijn binnen het team. Daarnaast bevallen onder je verantwoordelijkheden:
* Ondersteunen van de zorgcoördinator bij het opstellen en naleven van het zorgleefplan;
* Verbeteren van de kwaliteit van zorg op de afdeling en locatie;
* Rapporteren en communiceren over de uitvoering van de werkzaamheden naar je collega’s;
* Begeleiden van stagiaires en leerlingen;
* Onderhouden van contacten met bewoners en/of vertegenwoordigers van de bewoner.

Wat vragen wij van jou?
Wij zijn opzoek naar een verpleegkundige die de toegevoegde waarde ziet van het toepassen van zorgtechnologie en wil meedenken over de inzet daarvan. Dit vraagt om een innovatieve manier van denken. Daarnaast zoeken we iemand die achter de methode van de sociotherapeutische milieu’s staat. Verder ben je verbindend, initiatiefrijk, innovatief en organisatorisch sterk. Met jouw inzet en oog voor kwaliteit lever je een bijdrage aan de nieuwe koers van Meriant. Je draait mee in het verpleegkundige rooster van Meriant. Tijdens je dienst kun je ingezet worden op meerdere afdelingen. Verder beschik je over:
* Minimaal een afgeronde verpleegkundige opleiding mbo-niveau 4;
* Een BIG registratie.

Wat bieden wij jou?
Een baan in een afwisselende en uitdagende functie in een enthousiast team. Daarnaast heb je volop kans om je te ontwikkelen en door te groeien. Daarnaast bieden wij:
* Salaris conform de cao-vvt, FWG 40 (inschaling op basis van ervaring, met een max. van €3.060,- bruto o.b.v. 36 uur);
* Een contract voor onbepaalde tijd, voor 20-28 uur per week;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding;
* Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden binnen o.a. Talant, Meriant, Reik en Wil;
* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en Friends & Family korting bij Vodafone;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben wij je enthousiast gemaakt? Reageren kan tot en met 20 januari 2021 via deze link en we nemen snel contact met je op!

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Yvonne van der Hoff, clusterhoofd Meriant, telefoonnummer: 06-10113345. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Yannick Willemsma, Corporate Recruiter, via y.willemsma@alliade.nl of 06-15682271.

Let op: de gesprekken vinden plaats op 27 en/of 28 januari.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd en betaald!