Verpleegkundige

Vacaturenummer: v21.0235
Locatie: Friesland

Kies jij als verpleegkundige bewust voor de ouderenzorg? Werk jij het liefst met de nieuwste inzichten op het gebied van ouderenzorg?

Dan kan je binnen een van de Meriant locaties aan de slag als Verpleegkundige.

Waar ga je werken?
We hebben locaties in Heerenveen en Wolvega, maar ook in Drachten, Stiens en Sneek. Meriant biedt ondersteuning en langdurige zorg aan kwetsbare cliënten, veelal ouderen met een intensieve zorgvraag. Meriant organiseert de zorg in kleine teams met vertrouwde gezichten. Samen met familie en vrijwilligers helpt Meriant mensen hun leven te leiden, zoals ze gewend zijn. Meriant biedt woonzorg en verpleegzorg in de provincie Friesland.

Er zijn kleinschalige groepen met 10 tot 15 bewoners, maar ook met bewonersgroepen van 30 personen. Er zijn locaties die gevuld zijn met de laatste zorgtechnieken als het gaat om domotica en we werken op enkele locaties met sociotherapeutische leefmilieus, oftewel STL. Hierbij kijken we naar de behoeften en wensen van de bewoner en bepalen in overleg met bijvoorbeeld de verwanten in welk leefmilieu de bewoner het fijnste woont. We hebben groepen waar rust op de voorgrond staat (sfeergroep), maar ook groepen die heel erg gericht zijn op samen de dag doorbrengen (sociogroep). Voor iedere Verpleegkundige is er wel een passende groep of locatie binnen Meriant. Maar voor elke locatie geldt: het draait om de bewoner!

Wat ga je doen?
In samenwerking met het team run jij een gemeenschappelijke huishouding. Met je collega’s geef je uitvoering aan de zorg en de verpleegtechnische handelingen. Je zorgt voor kwaliteitsbewustzijn binnen het team. Ook instrueer en ondersteun je collega’s bij het geven van de verpleegkundige zorg. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:
• Ondersteunen van de zorgcoördinator bij het opstellen en naleven van het zorgleefplan;
• Verbeteren van de kwaliteit van zorg op de afdeling en locatie;
• Rapporteren en communiceren over de uitvoering van de werkzaamheden naar je collega’s;
• Begeleiden van stagiaires en leerlingen;
• Onderhouden van contacten met bewoners en/of vertegenwoordigers van de bewoner.

Wat vragen wij van jou?
Als verpleegkundige motiveer je de bewoners tot zelfredzaamheid en lever je een bijdrage aan de verbetering van kwaliteit van zorg. Hierin weet je jouw collega’s mee te nemen in de afspraken die zijn gemaakt en nieuwe ontwikkelingen die er zijn. Je draait mee in het verpleegkundige rooster van Meriant. Je bent daadkrachtig, weet zelfstandig te handelen en beslissingen te nemen. Je bent in staat om je eigen handelen te reflecteren en kunt feedback geven en ontvangen. Verder beschik je over:
• Minimaal een afgeronde verpleegkundige opleiding mbo-niveau 4;
• Een inschrijving in het BIG-register.

Wat bieden wij jou?
Een afwisselende en uitdagende functie, in een enthousiast team en op een vaste locatie. Je hebt zelf invloed op het rooster, want deze wordt samengesteld in overleg met je collega’s. Ook is er volop kans om je te ontwikkelen en door te groeien. Je kunt trainingen en cursussen doen, wij betalen! Daarnaast bieden wij:
• Salaris conform de cao-vvt, FWG 40 (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring tussen € 2.197,- en € 3.060,- bruto);
• Een contract voor een vast aantal uren in de week, in overleg met jou;
• Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
• Reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding;
• Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroei mogelijkheden binnen o.a. Talant, Meriant, Reik en Wil;
• Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en Friends & Family korting bij Vodafone;
• Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
• Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben wij je enthousiast gemaakt? Reageren kan via deze link en we nemen snel contact met je op!

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Yannick Willemsma, Corporate Recruiter, via y.willemsma@alliade.nl of telefoonnummer 06-15682271.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd en betaald!