Verpleegkundig Specialist GGZ of AGZ

Vacaturenummer: v22.0145
Locatie: Drachten

Ben jij een verpleegkundig specialist GGZ of AGZ, wil jij jouw specialistische kennis en expertise verder uitbouwen binnen de gehandicaptenzorg en dit eventueel combineren met het doen van onderzoek?

Bij de Medische Dienst van Talant in Beetsterzwaag zijn wij, voor 28-32 uur, op zoek naar een gedreven Verpleegkundig Specialist GGZ of AGZ.

Waar ga je werken?
Zorggroep Alliade bestaat uit verschillende zorgonderdelen: Talant, Meriant, Reik, Wil, Baanplus, Support&Co en OuderenPsychiatrieFriesland. De vacature is bij de Medische Dienst van Talant. Binnen Talant wordt zorg en ondersteuning geboden aan mensen met een grote mate van kwetsbaarheid en een verstandelijke beperking. Het uitgangspunt daarbij is ‘Altijd in verbinding’ staan met de cliënt en zijn netwerk, maar ook met de andere zorgonderdelen van Alliade, andere mensen, groepen en organisaties in de samenleving en alle andere verbindingen waar de cliënten baat bij hebben. Zij kunnen dag en nacht een beroep doen op Talant om hen te helpen hun leven te leiden, op zijn of haar plek in de samenleving.

Jij gaat werken bij de Medische Dienst van Talant. De Medische Dienst biedt specialistische diagnostiek en behandeling aan mensen met een verstandelijke beperking. Dit doe je samen met een team van deskundige behandelaars, dat bestaat uit o.a. artsen, logopedisten, fysiotherapeuten, diëtisten, muziektherapeuten en ergotherapeuten. Zij zijn thuis in alle aspecten van (para)medische behandeling die nodig is om onze cliënten zo goed mogelijk te laten functioneren, ondanks eventuele beperkingen.

Wat ga je doen?
Als verpleegkundig specialist GGZ of AGZ verleen je evidence based verpleegkundige en medische zorg ten behoeve van mensen met een verstandelijke beperking, met als doel het optimaliseren van de gezondheidstoestand en ontwikkelingsmogelijkheden. Je hebt een zelfstandige behandelrelatie met de cliënt en bent verantwoordelijk voor de medische behandeling binnen de daarvoor gestelde kaders. Je levert vanuit de CANMEDS rollen een bijdrage aan de kwaliteit van zorg binnen de organisatie en bent de intermediair tussen huisarts, Arts Verstandelijke Gehandicapten (AVG), andere (para)medici, gedragsdeskundigen, begeleiders en verwanten. Je werkgebied betreft de provincie Friesland. Je draait incidenteel medische bereikbaarheidsdienst. Verder ben je verantwoordelijk voor:
* De medische behandeling binnen de daarvoor gestelde kaders;
* Vanuit de CANmeds rollen een bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg binnen de organisatie;
* Optreden als intermediair tussen huisarts, Arts Verstandelijke Gehandicapten (AVG), andere (para)medici, gedragsdeskundige en begeleiders.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een energieke en bevlogen zorgprofessional met een heldere visie op de gehandicaptenzorg. Je kunt goed communiceren, hebt een probleemoplossende instelling en bent ambitieus. Cliënten, ouders of verwanten en groepsbegeleiders ervaren het contact met jou als laagdrempelig. Daarnaast kun jij zelfstandig werken, maar je bent ook een teamplayer die zich doorlopend wil ontwikkelen. Verder vragen we:
* Een afgeronde Master Advanced Nursing Practice (intensieve/chronische- en geestelijke gezondheidszorg AGZ of GGZ);
* Enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
* Een actuele registratie in het Verpleegkundig Specialisten-register;
* In het bezit van een rijbewijs en een auto.

Je kunt, wanneer je daarin geïnteresseerd bent, je werkzaamheden als Verpleegkundig Specialist combineren met het doen van wetenschappelijk onderzoek! Klik hier voor meer informatie over onze afdeling Praktijkgericht Wetenschappelijk Onderzoek (PWO).

Wat bieden wij jou?
Een uitgelezen kans om je kennis en expertise als Verpleegkundig Specialist GGZ of AGZ verder uit te bouwen in de gehandicaptenzorg. Je krijgt de kans en de ruimte om voor een groot deel zelf invulling te geven aan je werk en je ontwikkeling. Daarnaast bieden wij:
* Marktconform salaris volgens de CAO gehandicaptenzorg;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Een vast contract voor 28-32 uur per week;
* Reiskostenvergoeding;
* Fiscaal vriendelijk meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden waaronder fietsplan, sportabonnement en sportkleding;
* Met het oog op de toekomst, een pensioenregeling via PFZW;
* Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing op onze kosten.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben we je enthousiast gemaakt en wil je solliciteren? Leuk! We zien graag je sollicitatie tegemoet. Reageren kan tot en met 29 mei 2022 via button ‘solliciteren’ en we nemen snel contact met je op!

Mocht je interesse hebben in het doen van onderzoek, dan willen we je vragen dit in je motivatiebrief kenbaar te maken.

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Sietske Wijma, Verpleegkundig Specialist, via telefoonnummer 06-20769492.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor benoeming, deze zullen wij voor je aanvragen.