Verpleegkundig Begeleider B

Begeleider B

Vacaturenummer: v21.0065
Locatie: Meidoorn 12 en 14 te Beetsterzwaag

Ben jij een verpleegkundige of begeleider die verpleegtechnische handelingen uit mag voeren en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Denk je daarnaast in mogelijkheden, werk je graag samen met enthousiaste collega’s en krijg je energie van vernieuwing?

Talant is voor twee splinternieuwe 'High Care' locaties, Meidoorn 12 en 14 te Beetsterzwaag, op zoek naar een Verpleegkundig Begeleider B.

Waar ga je werken?
Zorggroep Alliade bestaat uit verschillende zorgonderdelen: Talant, Meriant, Reik, Wil, Baanplus, Support&Co en OuderenPsychiatrieFriesland. De vacature is bij Talant. Binnen Talant wordt zorg en ondersteuning geboden aan mensen met een grote mate van kwetsbaarheid en een verstandelijke beperking. Zij kunnen dag en nacht een beroep doen op Talant om hen te helpen hun leven te leiden, op hun plek in de samenleving.

Meidoorn 12 en 14 zijn twee splinternieuwe locaties, gevestigd op het terrein van Talant in Beetsterzwaag, liggend in een prachtige en bosrijke omgeving. Meidoorn 12 en 14 zijn twee woonlocaties waar 'High Care' zorg wordt geboden aan cliënten met een ernstig meervoudige beperking. Beide woongroepen zijn ontwikkelingsgericht en er wordt volgens het LACCS-programma gewerkt. De communicatie tussen verwant, cliënt en begeleiding staat centraal. Wij bieden 'zorg op maat', wat bijdraagt aan een goed leven voor de cliënt. De dagbesteding vindt plaats aan huis en verder bestaan de teams uit een aantal vaste, enthousiaste en ervaren verpleegkundigen, verzorgende IG'ers en begeleiders A. Kortom, wil jij samen met collega’s je uiterste best doen om het leven van de client zo goed mogelijk te maken? Mag jij verpleegtechnische handelingen uitvoeren en denk je in mogelijkheden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Verpleegkundig Begeleider B zorg je, samen met je collega’s, voor de verzorging, ondersteuning en begeleiding van de cliënten. Vanuit de ondersteuningsplannen zorgen jullie samen voor de dagelijkse zorg en activiteiten. Verdere werkzaamheden die hierbij horen zijn:

 • Het opstellen van de ondersteuningsplannen inclusief de werkdoelen afgestemd op wat de cliënt nodig heeft;
 • Verrichten van verpleegtechnische handelingen, passend binnen je bevoegdheid;
 • Aanspreekpunt voor verwanten, ouders, behandelaren en externe partijen;
 • Opstellen van de rapportages gericht op het behandelplan en dagelijkse overdracht;
 • Actief deelnemen aan team overleggen.

Wat vragen wij van jou?
Wij zoeken een enthousiaste persoonlijkheid, die gezelligheid en sfeer kan brengen in de huiskamer. Je weet je flexibel op te stellen in je werkzaamheden en bied je collega’s waar nodig graag een helpende hand. Je bent sensitief, integer en kunt goed reflecteren op je eigen handelen. Ervaring met het LACCS-programma is mooi meegenomen, maar zeker geen spelbreker. Daarnaast ben je in het bezit van:

 • Een afgeronde zorgopleiding op niveau 4, bijvoorbeeld verpleegkunde.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze vragen wij uiteraard voor je aan!

Wat bieden wij jou?
Een mooie kans om een bijdrage te leveren als (toekomstig) verpleegkundige bij het opbouwen van een nieuwe locatie. En daarnaast eventueel aan de slag te gaan als verpleegkundig toetser. Verder een fijne werkplek in een enthousiast team dat open staat voor nieuwe medewerkers die gezelligheid en professionaliteit goed met elkaar kunnen combineren en waarin veel met elkaar mogelijk is. Verder bieden wij:

 • Salaris volgens de cao gehandicaptenzorg, FWG 40;
 • Een contract voor 20 - 28 uur per week, eerst voor 12 maanden en bij goed functioneren een vaste aanstelling;
 • Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Per juni 2021 een structuele loonsverhoging van 3,15%;
 • Onregelmatigheidstoeslag als je 's avonds of in het weekend werkt;
 • Zelf kiezen uit voordelige fiscale arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement en sportkleding;
 • Friends and Family korting bij een nieuw telefoonabonnement van Vodafone;
 • Met het oog op de toekomst, een pensioenregeling via PFZW;
 • Kortingen op diverse collectiviteitsverzekeringen;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing op onze kosten.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Voor meer informatie of vragen over de vacature kun je contact opnemen met Wendy Koehoorn, telefoonnummer: 06 - 55 49 83 98.

Herken jij jezelf in bovenstaande profiel? Aarzel dan niet en reageer direct! Reageren kan tot en met 14 maart 2020 via button 'solliciteren'.