Logopedist

Vacaturenummer: v21.0597
Locatie: Stiens, Dokkum en omstreken

Heb je affiniteit met de gehandicaptenzorg? En wil jij je graag verder ontwikkelen als logopedist van deze doelgroep?

Bij de Centrale Behandeldienst van Talant hebben wij, voor 24 uur, een tijdelijke vacature voor Logopedist.

Waar ga je werken?
Zorggroep Alliade bestaat uit verschillende zorgonderdelen: Talant, Meriant, Reik, Wil, Baanplus, Support&Co en OuderenPsychiatrieFriesland. De vacature is bij de Centrale Behandeldienst van Talant. De CBD biedt specialistische diagnostiek en behandeling aan mensen met een verstandelijke beperking. Als logopedist maak je deel uit van het (para)medisch team met o.a. diëtisten, fysiotherapeuten, muziektherapeuten en ergotherapeuten.

Je komt terecht in een gedreven team van 11 logopedisten die behandeling bieden aan de cliënten binnen Talant, waarbij iedereen verantwoordelijk is voor een eigen regio. Jij gaat werken voor de Talant locaties in Stiens, Dokkum en omstreken, maar je kunt natuurlijk altijd bij jouw collega’s terecht voor vragen of hulp. De cliëntgebonden werkzaamheden voer je uiteraard op locatie uit, maar administratieve zaken kunnen vanuit huis gedaan worden.

Wat ga je doen?
Als logopedist geef je, na verwijzing vanuit de gedragsdeskundige of arts, vanuit jouw expertise advies over de in te zetten behandeling en begeleiding van de cliënt. Je brengt dit advies ook tot uitvoering. Dit doe je in brede zin; direct of indirect. Het gaat om volwassenenzorg en de hulpvragen waarmee je te maken krijgt liggen vooral op het gebied van gehoor, ondersteunende communicatie en eten/drinken naast vragen rondom stem, spraak en taal. Je werkt nauw samen met jouw logopedie collega's en maakt onderdeel uit van de vakgroep logopedie. Er wordt op de locaties multidisciplinair gewerkt binnen het (para)medisch team. Verder ben je verantwoordelijk voor:
* Opstellen van behandelplannen vanuit de gevoerde intake;
* Indiceren en adviseren van benodigde materialen en hulpmiddelen;
* Adviseren van behandelaars, zorgverleners en externe partijen;
* Ondersteunen van collega's bij het geven van trainingen en klinische lessen aan de zorgverleners;
* Deelnemen aan multidisciplinaire overleggen en vakgerichte projecten;
* Meedraaien in de polidagen rondom gehoor of eten en drinken (ca. 1 á 2 dagen per maand).

Wat vragen wij van jou?
We zoeken een enthousiaste en gedreven collega die een actieve bijdrage levert in het behandelteam en waar nodig ondersteunt. Je kunt het zelfstandig werken goed combineren met het werken in multidisciplinair teamverband en het is mooi meegenomen wanneer je ervaring in de verstandelijke gehandicaptenzorg meebrengt! Daarnaast vragen wij:
* Een afgeronde hbo opleiding logopedie;
* Registratie in het kwaliteitsregister;
* Een rijbewijs en auto.

Wat bieden wij jou?
Een afwisselende en uitdagende functie binnen een gedreven team van logopedisten! Omdat je in de zorg nooit bent uitgeleerd hebben wij een groot aanbod van diverse trainingen en cursussen, zo blijven je vaardigheden up-to-date. Daarnaast bieden wij:
* Salaris conform cao gehandicaptenzorg FWG 55 (inschaling afhankelijk van ervaring, met een max. van €4211,- o.b.v. 36 uur);
* Een tijdelijk contract voor 24 uur;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Reiskostenvergoeding;
* Telefoon en laptop van de zaak;
* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en Friends & Family korting bij Vodafone;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben wij jouw interesse gewekt? Reageren kan tot en met 16 januari 2022 via deze link.en we nemen snel contact met je op!

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Linda Vermeulen, Logopedist, via 06-55206152. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Yneke Oenema, Corporate Recruiter, via 06-13851024.

Graag willen wij je alvast laten weten dat wij de sollicitatiegesprekken hebben gepland op maandag 24 januari 2022.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd.