Locatie Manager Gehandicaptenzorg

Vacaturenummer: v21.0357
Locatie: Regio Heerenveen

De functie
Haal jij als ervaren leidinggevende veel voldoening uit het coachen van je medewerkers en ga jij een mooie uitdaging in de zorg niet uit de weg?

Voor Talant zijn we in regio Heerenveen, voor 28-32 uur, op zoek naar een:

                                        Locatie Manager Gehandicaptenzorg

Waar ga je werken?
Talant is onderdeel van Zorggroep Alliade. Binnen Talant wordt zorg en ondersteuning geboden aan mensen met een grote mate van kwetsbaarheid en een verstandelijke beperking. Zij kunnen dag en nacht een beroep doen op Talant om hen te helpen hun leven te leiden, op hun plek in de samenleving.

Wij hebben op locaties van Talant in regio Heerenveen ruimte voor een nieuwe collega. Het gaat om reguliere gehandicaptenzorg op woon- en dagbestedingslocaties. Omdat er nog bekeken wordt hoe de locaties het beste verdeeld kunnen worden, zullen we samen met jou bepalen waar je precies komt te werken!

Wat ga je doen?
Als Locatie Manager bij Talant heb je een functie waarbij je er echt toe doet. Geen dag is hetzelfde! Je bent het ‘gezicht’ van de locatie en geef je leiding aan één of meerdere teams. Je rapporteert aan de directeur van de regio en maakt onderdeel uit van het managementteam. Je geeft coachend leiding en creëert vertrouwen waardoor medewerkers in staat zijn om de juiste kwaliteit van zorg- en dienstverlening te bieden. We willen dat medewerkers in staat worden gesteld eigen regie te voeren en zich te ontwikkelen. Je hebt hierin een stimulerende rol. Naast de aansturing van de locatie(s), denk en werk je ook mee aan vernieuwing en verbetering van zorg en processen. Verder ga je:
* Het personeels- en begrotingsbeleid optimaal uitvoeren;
* De administratieve processen op orde houden;
* Kansen signaleren en een actieve bijdrage leveren aan locatie overstijgende zaken;
* Samen met collega Locatie Managers (hoofden) werken aan de gezamenlijke ontwikkeling van team-visie-aanpak en uitvoering.

Bekijk ook de video over de functie van Manager bij Talant!

Wat vragen wij van jou?
Jij bent niet alleen een daadkrachtig en veerkrachtig persoon, maar ook resultaatgericht. Hierdoor houd jij gestelde doelen scherp en helder voor ogen en kun jij de visie van Talant uitdragen en concreet gestalte geven. Op een samenwerkingsgerichte en verbindende wijze, inspireer en motiveer jij medewerkers en haal je het beste in ze naar boven zodat zij de beste zorg kunnen leveren aan de cliënten. De verantwoordelijkheid die een leidinggevende functie met zich meebrengt zie je als een uitdaging. Verder vragen we:
* Een afgeronde hbo opleiding met aanvullend een afgeronde management opleiding, zoals bijvoorbeeld MIZ;
* Enkele jaren ervaring als leidinggevende in de zorg.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende functie op een plek waarvan we nog gaan bekijken of die het beste bij je past. Daarnaast kom je te werken in een grote zorgorganisatie die vooruitstrevend en vernieuwend is, die daarnaast de persoonlijke ontwikkeling van zijn medewerkers niet vergeet. Verder bieden wij jou:
* Salaris volgens de cao-gehandicaptenzorg, FWG 55 (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring met een max. van € 4.211,- bruto o.b.v. 36 uur);
* Een contract voor onbepaalde tijd;
* Een dienstverband voor 28-32 uur per week;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding;
* Telefoon en laptop van de zaak;
* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en Friends & Family korting bij Vodafone;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben wij jouw interesse gewekt? Reageren kan tot en met 26 september 2021 via onderstaande button 'solliciteren' en we nemen snel contact met je op!

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Esther Mekel, Directeur Talant, via telefoonnummer: 06-46373743. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Yannick Willemsma, Corporate Recruiter, via y.willemsma@alliade.nl of telefoonnummer 06-15682271.

Graag willen wij je alvast laten weten dat wij de sollicitatiegesprekken hebben gepland op: 7 oktober 2021.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd. Daarnaast zal een assessment deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.