Locatie Manager

Vacaturenummer: v21.0165
Locatie: Dokkum en De Westereen

Als Locatie Manager is geen dag hetzelfde en ben jij het ‘gezicht’ van twee locaties van Talant in Dokkum en De Westereen. Haal jij als ervaren leidingevende veel voldoening uit het coachen van je medewerkers en ga jij een mooie uitdaging in de zorg niet uit de weg?

Voor de locaties De Berken en Sportloane van Talant in Dokkum en De Westereen hebben wij een vacature voor een enthousiaste Locatie Manager.

Waar ga je werken?
Talant is onderdeel van Zorggroep Alliade. Binnen Talant wordt zorg en ondersteuning geboden aan mensen met een grote mate van kwetsbaarheid en een verstandelijke beperking. Zij kunnen dag en nacht een beroep doen op Talant om hen te helpen hun leven te leiden, op hun plek in de samenleving. Jij gaat werken op de locaties De Berken in Dokkum en locatie Sportloane in De Westereen.

Vanuit de vernieuwde visie van Alliade richten we ons op het behouden, en waar mogelijk, het ontwikkelen van vaardigheden. Veiligheid, duidelijkheid, nabijheid en activering zijn de kernbegrippen binnen ons werk. We sluiten aan bij de behoefte en de wens van de cliënt en passen ons aanbod van activiteiten en werkzaamheden daarop aan. Voorop staat dat begeleider en cliënt het samen doen.

Wat ga je doen?
Als Locatie Manager ben je verantwoordelijk voor twee locaties van Talant. Op locatie de Berken in Dokkum wonen 9 cliënten met een licht verstandelijke beperking en daarnaast nog 10 ambulante cliënten. Op De Sportloane in De Westereen kunnen 24 mensen met een verstandelijke beperking en/of lichamelijke beperking zelfstandig wonen en 24-uur per dan een beroep doen op een begeleider. De cliënten op deze locaties worden begeleid door een team van in totaal 23 bevlogen medewerkers die ervaren zijn in het leveren van zorg aan mensen met een beperking. Ook is er een multidisciplinaire samenwerking met alle betrokkenen en een grote mate van betrokkenheid van verwanten.

Verder rapporteer je als Locatie Manager aan de directeur van de regio en ben je onderdeel van een managementteam. Je geeft coachend, inspirerend en actief gericht leiding, creëert vertrouwen waardoor medewerkers in staat zijn om de juiste kwaliteit van zorg- en dienstverlening te bieden. We willen dat medewerkers in staat worden gesteld eigen regie te voeren en zich te ontwikkelen. Je hebt hierin een stimulerende rol. Naast de aansturing van de locaties, denk en werk je ook mee aan vernieuwing en verbetering van de zorg en verschillende processen. Verder ga je:
• Het personeels- en begrotingsbeleid optimaal uitvoeren;
• Kansen signaleren en een actieve bijdrage leveren aan locatie overstijgende zaken;
• Samen met collega-managers werken aan de ontwikkeling van team-visie-aanpak en uitvoering.

Bekijk ook de video over de functie van Manager bij Talant!

Wat vragen wij van jou?
Jij bent niet alleen een daadkrachtig en veerkrachtig persoon, maar ook resultaatgericht. Hierdoor houd jij gestelde doelen scherp en helder voor ogen en kun jij de visie van Talant uitdragen en concreet gestalte geven. Op een samenwerkingsgerichte en verbindende wijze, inspireer en motiveer jij medewerkers en haal je het beste in ze naar boven zodat zij de beste zorg kunnen leveren aan de cliënten. De verantwoordelijkheid die een leidinggevende functie met zich meebrengt zie je als een uitdaging. Verder vragen we:
• Een afgeronde hbo opleiding met aanvullend een afgeronde management opleiding, zoals bijvoorbeeld MIZ;
• Enkele jaren ervaring als leidinggevende in de zorg.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende leidinggevende functie op twee unieke locaties. En dat binnen een grote zorgorganisatie die vooruitstrevend en vernieuwend is, en waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Verder bieden wij jou:
• Salaris volgens de cao-gehandicaptenzorg, FWG 55 (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring tussen € 2.853,- en € 4.211,- o.b.v. 36 uur);
• Een dienstverband voor 28 uur per week;
• Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Reiskostenvergoeding, telefoon en laptop van de zaak;
• Zelf kiezen uit voordelige (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en Friends & Family korting bij Vodafone;
• Met het oog op de toekomst, een pensioenregeling via PFZW;
• Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Heb je belangstelling voor de functie en wil je direct solliciteren? Leuk! We zien graag je sollicitatie tegemoet. Reageren kan tot en met donderdag 16 mei 2021 via deze link. Na een eerste (video) gesprek met onze recruiters, volgen kennismakingsgesprekken (indien mogelijk) op één van onze locaties.

Voor vragen over de functie of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Maya de Groot, Corporate Recruiter, op telefoonnummer 06 - 29 24 27 17.

We willen je alvast laten weten dat de sollicitatiegesprekken gepland staan op woensdag 19 mei 2021.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor benoeming bij Alliade en een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.