Hoofd

 Vacaturenummer: v20.0334

Locatie: Stiens

Ben jij een ervaren leidinggevende en wil je een nieuwe uitdaging aangaan binnen de gehandicaptenzorg?

Voor de locaties de Hegebuorren en It Skutsje van Talant in Stiens zijn wij op zoek naar een Hoofd

Waar ga je werken?
Zorggroep Alliade bestaat uit verschillende zorgonderdelen: Talant, Meriant, Reik, Wil, Baanplus, Support&Co en OuderenPsychiatrieFriesland. De vacature is bij Talant. Binnen Talant wordt zorg en ondersteuning geboden aan mensen met een grote mate van kwetsbaarheid en een verstandelijke beperking. Zij kunnen dag en nacht een beroep doen op Talant om hen te helpen hun leven te leiden, op hun plek in de samenleving.

Als leidinggevende van de locaties de Hegebuorren en It Skutsje geef je leiding aan een team van zo’n 35 betrokken medewerkers die met bevlogenheid hun dagelijks werk uitvoeren. De locaties passen goed bij elkaar gezien de cliëntgroep die bestaat uit EMB cliënten en cliënten die reguliere zorg krijgen. Het zijn cliënten met veelal een kwetsbare gezondheid waar veel verpleegkundige zorg gevraagd wordt. Er wordt gewerkt met de LACCS methode. Systeem gericht werken is tevens van belang. Er is een multidisciplinaire samenwerking met alle betrokkenen en een grote mate van betrokkenheid van verwanten.

Wat ga je doen?
Als leidinggevende bij Talant heb je een functie waarbij je er echt toe doet. Geen dag is hetzelfde! Je bent het ‘gezicht’ van de locatie en je geeft leiding aan jouw teams. Je geeft coachend, inspirerend en actief gericht leiding, en creëert vertrouwen waardoor medewerkers in staat zijn om de juiste kwaliteit van zorg- en dienstverlening te bieden. We willen dat medewerkers in staat worden gesteld eigen regie te voeren en zich te ontwikkelen. Jij hebt hierin een stimulerende rol. Naast de aansturing van de locaties, denk en werk je ook mee aan vernieuwing en verbetering van zorg en processen. Je rapporteert aan de directeur van de regio en maakt onderdeel uit van het (sub)managementteam. Verder ga je:

 • Het personeels- en begrotingsbeleid optimaal uitvoeren;
 • De administratieve processen op orde houden;
 • Kansen signaleren en een actieve bijdrage leveren aan locatie overstijgende zaken;
 • Samen met collega leidinggevenden werken aan de gezamenlijke ontwikkeling van team-visie-aanpak en uitvoering.

Bekijk hier de video over de functie van Hoofd bij Talant!

Wat vragen wij van jou?
Jij bent niet alleen een daadkrachtig en veerkrachtig persoon, maar ook resultaatgericht. Hierdoor houd jij gestelde doelen scherp en helder voor ogen en kun jij de visie van Talant uitdragen en concreet gestalte geven. Op een samenwerkingsgerichte en verbindende wijze, inspireer en motiveer jij medewerkers en haal je het beste in ze naar boven, zodat zij de beste zorg kunnen leveren aan de cliënten. De verantwoordelijkheid die een leidinggevende functie met zich meebrengt zie je als een uitdaging. Het is een pré als je kennis en ervaring met LACCS meebrengt. Verder vragen we van jou:

 • Een afgeronde hbo opleiding met aanvullend een afgeronde management opleiding, zoals bijvoorbeeld MIZ;
 • Ruime leidinggevende ervaring.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze vragen wij uiteraard voor je aan! Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende leidinggevende functie binnen een grote zorgorganisatie die vooruitstrevend en vernieuwend is en waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Verder bieden wij jou:

 • Salaris volgens de cao-gehandicaptenzorg, FWG 55;
 • Een jaarcontract voor 32-36 uur per week met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd;
 • Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding, telefoon en laptop van de zaak;
 • Zelf kiezen uit voordelige fiscale arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sport-abonnement en sportkleding;
 • Friends & Family korting bij een nieuw telefoonabonnement van Vodafone;
 • Met het oog op de toekomst, een pensioenregeling via PFZW;
 • Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen;
 • Collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing op onze kosten.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben we je enthousiast gemaakt en wil je solliciteren? Leuk! Reageren kan tot en met 7 februari 2021 via sollicitatie button.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Trees Boorsma, senior coördinator HR Advies, telefoonnummer 06-53 32 51 80.