Ergotherapeut GRZ

Vacaturenummer: v21.0286
Locatie: Heerenveen, ziekenhuis Tjongerschans

Heb jij als ergotherapeut affiniteit met de ouder wordende cliënt? En wil jij het verschil maken op de revalidatie voor mensen met een fysieke of cognitieve beperking?

Omdat de geriatrische revalidatie volop in ontwikkeling is waarbij de ergotherapie meer op de voorgrond komt te staan, zoeken wij bij de Centrale Behandeldienst van Alliade voor de Meriant locatie GRZ de Linde in Heerenveen, voor 16-36 uur, een Ergotherapeut GRZ.

Waar ga je werken?
Zorggroep Alliade bestaat uit verschillende zorgonderdelen: Talant, Meriant, Reik, Wil, Baanplus, Support&Co en OuderenPsychiatrieFriesland. Jij komt te werken op de revalidatie van de afdeling Advies & Behandeling. Deze afdeling valt onder de Centrale Behandeldienst die ondersteuning biedt bij specialistische behandeling van onze cliënten. Het team is thuis in alle aspecten van (para)medische behandeling.

Je komt terecht in leuk en hecht team van 5 ergotherapeuten die behandeling bieden aan de cliënten binnen Meriant. De geriatrische revalidatie bevindt zich in een nieuw gebouw dat vast zit aan ziekenhuis de Tjongerschans in Heerenveen. Multidisciplinair werken in een therapeutisch klimaat staat bij ons hoog in het vaandel.

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat cliënten zo lang en goed mogelijk kunnen functioneren, ondanks eventuele beperkingen. Door de expertise van jou en het team kijk je samen waar de vraag ligt vanuit de cliënt. Doormiddel van het moderne therapiemateriaal speel je in op de behoefte van de client, zodat je daadwerkelijk bijdraagt aan zijn/haar functioneren in het dagelijks leven. Als Ergotherapeut ben je – binnen de gegeven richtlijnen en bevoegdheden – verantwoordelijk voor de kwaliteit van de ergotherapeutische zorgverlening. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor een goede samenwerking met verwijzers en andere zorgverleners en het optimaal functioneren van de vakgroep Ergotherapie. Verder verantwoordelijkheden zijn:
• Verrichten van ergotherapeutisch onderzoek, behandeling en begeleiding van cliënten met een gevarieerde problematiek. Met als doel het optimaliseren van de zelfstandigheid en de kwaliteit van leven;
• Begeleiden en adviseren van andere disciplines met betrekking tot de zorgverlening van de cliënt en rapporteren naar verwijzers;
• Zorg dragen voor een goede dossiervorming;
• Leveren van een bijdrage aan het optimaliseren van de ergotherapeutische zorgverlening;
• Werken in een multidisciplinair team, meedraaien in MDO’s en afstemmen van de behandeling met andere disciplines.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een gediplomeerde Ergotherapeut en hebt bij voorkeur ervaring met de ouder wordende cliënt. Je wilt je ontwikkelen, stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je werk, je bent flexibel, creatief en sociaal vaardig, en durft initiatieven te nemen. Verder vragen wij:
• Registratie in het kwaliteitsregister Paramedici;
• Een rijbewijs en bij voorkeur een eigen auto.

Wat bieden wij jou?
Naast een leuk team met 5 andere collega’s bieden we je een afwisselende en uitdagende functie binnen een enthousiast en gespecialiseerd team, en dat bij een grote zorggroep die volop in ontwikkeling is! Omdat je in de zorg nooit bent uitgeleerd hebben wij een groot aanbod van diverse trainingen en cursussen, zo blijven je vaardigheden up-to-date. En woon je niet in het noorden, maar wil je verhuizen voor deze baan? Dan kunnen wij ondersteuning bieden in het vinden woonruimte. Verder bieden wij:
• Een salaris conform de cao-vvt, FWG 55 (min. €2987,- / max. €4286,- o.b.v. 36 uur);
• Een jaarcontract voor 16-36 uur per week, met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd bij goed functioneren;
• Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
• Reiskostenvergoeding;
• Telefoon en laptop van de zaak;
• Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en Friends & Family korting bij Vodafone;
• Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
• Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben we je enthousiast gemaakt en wil je solliciteren? Leuk! We zien graag je reactie tegemoet. Solliciteren kan via deze link.

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Maya de Groot, Corporate Recruiter, op m.de.groot@alliade.nl of via telefoonnummer 06-29242717.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze vragen wij uiteraard voor je aan!