Begeleider B

Vacaturenummer: v21.0382
Locatie: Tywerthiem in Wommels

Heb jij oog voor kwaliteit en klantgerichte zorg en wil jij dat in de praktijk brengen? Lees dan verder!

Talant is voor locatie Tywerthiem in Wommels, voor 20-28 uur, op zoek naar een Begeleider B.

Waar ga je werken?
Tywerthiem is een woonlocatie midden in een woonwijk van Wommels, waarbij het centrum en voorzieningen op loopafstand zijn. Er wonen 22 cliënten met verschillende hulpvragen (VG3 tot VG6) die elk een eigen woon- en slaapkamer hebben. Tywerthiem is een locatie waar jongeren worden ondersteund in het ontwikkelen van hun vaardigheden, om binnen eigen kunnen, zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen. Tevens woont er een groep cliënten van diverse leeftijden die juist gebaat zijn bij een rustige huiselijke structuur.

Het team van Tywerthiem bestaat op dit moment uit 11 medewerkers en is volop in beweging. Het verschil in de hulpvraag van de cliënten zorgt ervoor dat er een beroep wordt gedaan op de deskundigheid en flexibiliteit van onze medewerkers. Er wordt gewerkt in een wisselend rooster: dagdiensten, late diensten, slaapdiensten en weekend diensten.

Wat ga je doen?
Als begeleider B zorg je samen met je collega’s voor de begeleiding, behandeling en ondersteuning van de cliënten en voor een passend dagritme. Hierbij wordt ingespeeld op de individuele ondersteuningsvraag en begeleidingstijl, met focus op vertrouwen en de ontwikkeling naar zoveel mogelijk zelfstandigheid. De communicatie tussen verwant, cliënt en begeleiding staat bij ons centraal. Verder:
• Aanspreekpunt voor verwanten, ouders, behandelaren en externe partijen;
• Opstellen van de rapportages gericht op het behandelplan en dagelijkse overdracht;
• Actief deelnemen aan overleggen met het team en externe instanties.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een stevige persoonlijkheid en wordt enthousiast van het werken met ouder wordende cliënten èn jongeren met een licht verstandelijke beperking. Je bent sensitief en zorgt ervoor dat cliënten zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daarnaast zoeken wij een veerkrachtige persoonlijkheid met een gezonde dosis humor. Je kunt helder en duidelijk communiceren en hebt een open en flexibele werkhouding. Daarnaast verwachten wij dat je in het bezit bent van:
• *Een afgeronde zorgopleiding op mbo niveau 4.

Wat bieden wij jou?
Een werkplek in een fijne omgeving en een uitdagende baan waarin je kunt meebouwen in de ontwikkelingen van het team en de locatie. Hiernaast ontvang je:
• Salaris FWG 40 gehandicaptenzorg (inschaling afhankelijk van ervaring, max. €2993,- o.b.v. 36 uur);
• Een vast contract voor 20-28 uur per week;
• Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
• Reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding;
• Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden binnen o.a. Talant, Meriant, Reik en Wil;
• Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en Friends & Family korting bij Vodafone;
• Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
• Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben wij je enthousiast gemaakt? Reageren kan tot en met 17 oktober 2021 via deze link en we nemen snel contact met je op!

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Wieke Plantinga, Hoofd van deze locatie, via telefoonnummer 06-20766995. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Daphne Assen, Corporate Recruiter, via d.assen@alliade.nl of telefoonnummer 06-31143601.

Graag willen wij je alvast laten weten dat wij de sollicitatiegesprekken hebben gepland op: 29 oktober.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd en betaald!