Begeleider A

Vacaturenummer: v21.0345
Locatie: Weibuorren 4 ('t Ulenest)

De functie
Heb je ervaring als begeleider in de gehandicaptenzorg en werk je graag samen in een hecht team? Wil jij je daarnaast verder ontwikkelen binnen een grote zorgorganisatie?

Talant is voor de locatie Weibuorren 't Ulenest in Ureterp, voor 24 uur, op zoek naar een:

                                                         Begeleider A

Waar ga je werken?
Jij komt te werken op de prachtig gelegen woonboerderij ’t Ulenest in Ureterp. Hier wonen acht cliënten met een licht verstandelijke beperking en een intensieve ondersteuningsvraag. Hierbij kun je denken aan autisme, hechtingsproblematiek, verslavingsproblematiek, gedragsstoornissen en persoonlijkheidsstoornissen. De cliënten zijn behandeld voor deze problematiek in andere instellingen, maar het probleemgedrag kan met enige regelmaat weer aan de orde komen. Om terugval in oude patronen te voorkomen, de signalen hiervan bijtijds op te vangen en de cliënten een betekenisvolle dag te geven, zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die hier een belangrijke rol in wil en kan spelen.

Uiteraard sta je hier niet alleen voor en werk je op ’t Ulenest samen met een club ervaren en gedreven collega’s. De sfeer in het team is gemoedelijk en door de kleinschaligheid van de locatie weet iedereen elkaar snel en goed te vinden. Als team proberen we gezamenlijk antwoorden te vinden op de ondersteuningsvraag, waarbij de begeleider A mede input levert aan de ontwikkeling van de cliënt.

Wat ga je doen?
Jij gaat deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team dat voor kwaliteit staat en veel waarde hecht aan samenwerken. Als begeleider A zorg je samen met je collega’s voor de begeleiding, ondersteuning en verzorging van de cliënt, waarbij opgestelde ondersteuningsplannen leidend zijn. Daarnaast vallen onder je verantwoordelijkheden:
* Tijdens je werkdag sta je nauw in contact met je collega’s en denken jullie in mogelijkheden die passen bij de ontwikkeling van de cliënten;
* Het verzorgen van de dagelijkse rapportages;
* Actief deelnemen aan teambesprekingen en verschillende werkgroepen, eventueel met externe partijen;
* Het onderhouden van de contacten met verwanten.

Wat vragen wij van jou?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en daadkrachtige begeleider A die bewust kiest voor deze doelgroep. Door ervaring weet je goed om te gaan met de dagelijkse dynamiek, lukt het jou om de cliënten te activeren en motiveren en heb je geen moeite om je grenzen aan te geven. Je bent collegiaal, toont intiatief en denkt graag in mogelijkheden. Daarnaast beschik je over:
* Een afgeronde agogische opleiding op minimaal mbo niveau 3.

Wat bieden wij jou?
Binnen het team van 't Ulenest is er veel ruimte om als nieuwe collega ervaring en ideeeën mee te nemen, om deze vervolgens te delen met het team en de cliënten. Voor jou als begeleider dus een uitdagende rol, die je samen met een club enthouaiste begeleiders kunt oppakken. Daarnaast ontvang je:
* Salaris volgens de cao gehandicaptenzorg, FWG 30 (min. €1.821,- / max. €2.716,- o.b.v. 36 uur). Als je een afgeronde opleiding tot verzorgende-ig of verpleegkundige hebt word je ingeschaald in FWG 35 (min. €1.920,- / max. €2.853,- o.b.v. 36 uur);
* Een contract voor 24 uur per week;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Onregelmatigheidstoeslag als je 's avonds, 's nachts of in het weekend werkt;
* Zelf kiezen uit voordelige fiscale arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement en sportkleding;
* Friends and Family korting bij een nieuw telefoonabonnement van Vodafone;
* Met het oog op de toekomst, een pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitsverzekeringen;
* Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing op onze kosten.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben wij je enthousiast gemaakt? Reageren kan tot en met 19 september 2021 via de onderstaande button 'solliciteren' en we nemen snel contact met je op!

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Rob Brink, Hoofd van deze locatie, via telefoonnummer: 06-52551501. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Daphne Assen, Corporate Recruiter, via d.assen@alliade.nl telefoonnummer 06-31146301.

Graag willen wij je alvast laten weten dat wij de sollicitatiegesprekken hebben gepland op: 28 en 29 september.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze vragen wij uiteraard voor je aan!