Begeleider A

Vacaturenummer: v21.0282
Locatie: Ieleane 9 in Stiens

De functie

Heb jij ervaring als begeleider in de gehandicaptenzorg? En wil jij met jouw kennis een team in ontwikkeling komen versterken?

Talant is voor locatie Ieleane 9 in Stiens, voor 16 uur, op zoek naar een:

                                         Begeleider A

Waar ga je werken?
Op Ieleane 9 in Stiens, wonen negen cliënten met een ernstige meervoudige verstandelijke en lichamelijke beperking. De sociaal-emotionele leeftijd ligt vooral rond baby-tot kleutertijd. De woning is opgedeeld in twee huiskamers. De cliënten genieten van gezamenlijk dingen doen zoals muziek luisteren/maken, bewegen op muziek, knutselen, lezen, wandelen en met begeleiding gaan winkelen en koken. Er wordt gewerkt vanuit de visie op EMB volgens de LACCS methode. Medewerkers en verwanten nemen een belangrijke plaats in bij het bespreken van wat de cliënt zelf kan, wat zijn behoeften zijn en welke hulp nodig is. Het samenwerken in de driehoek cliënt - medewerker – verwanten is het uitgangspunt.

Het team op Ieleane 9 gaat samen voor een goed en zinvol leven en doen samen wat wel kan!
Het team bestaat uit A en B begeleiders en een huishoudelijk medewerker B. Die allen volgens de professionele standaard, op gepassioneerde wijze, uitvoering geven aan hun werk. In onderlinge samenwerking komt het rooster tot stand en ook wordt er nauw samengewerkt met de andere teams op de EMB locaties in Stiens. Denk hierbij aan het uitwisselen van ideeën of successen, maar ook aan het oplossen van de roosters.

Wat ga je doen?
Als begeleider A werk je met je team voor de begeleiding, verzorging en ondersteuning van onze cliënten. Je werkt zelfstandig, professioneel en volgens de afspraken van het ondersteuningsplan. De begeleider B ondersteunt je hierbij met functionele aanwijzingen. Verder heeft ieder teamlid een eigen aandachtsgebied. Denk hierbij aan het rooster, hygiëne en/of infectiepreventie, medicatieveiligheid etc. Van de nieuwe collega wordt verwacht dat er een actieve bijdrage is op één van de aandachtsgebieden. Daarnaast vallen onder je verantwoordelijkheden:
* Het uitvoeren en bewaken van de ondersteuningsplannen of onderdelen ervan gericht op wat de cliënt nodig heeft;
* Aanspreekpunt voor verwanten, ouders en behandelaren;
* Actief deelnemen aan teambesprekingen en verschillende werkgroepen, eventueel met externe partijen.

Wat vragen wij van jou?
Wij zoeken een enthousiaste begeleider die naast vakbekwaamheid ook echt wil meebouwen aan ons team. Je bent een stabiele persoonlijkheid die stevig in de schoenen staat en actief bijdraagt aan een goede sfeer in het team en voor onze cliënten. Verdere functie-eisen zijn:
* Een afgeronde zorgopleiding op mbo niveau 3.

Wat bieden wij jou?
Een fijne werkplek, ruimte voor eigen inbreng en binnen een gezellig team dat open staat voor nieuwe medewerkers. Hiernaast ontvang je:
* Salaris FWG 30 gehandicaptenzorg (min. € 1.821,- / max. € 2.716,- o.b.v. 36 uur);
* Een jaarcontract voor 16 uur per week, met intentie tot verlenging naar onbepaalde tijd;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding;
* Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden binnen o.a. Talant, Meriant, Reik en Wil;
* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en Friends & Family korting bij Vodafone;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben wij je enthousiast gemaakt? Reageren kan tot en met 29 juli 2021 via de onderstaande button 'solliciteren' en we nemen snel contact met je op!

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Wim Bontius, Hoofd van deze locatie, via telefoonnummer: 06-53760425. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Daphne Assen, Corporate Recruiter, via d.assen@alliade.nl of telefoonnummer 06-31146301.

Graag willen wij je alvast laten weten dat wij de sollicitatiegesprekken hebben gepland op: 3 augustus 2021

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd en betaald!