Basisarts

Vacaturenummer: v21.0562
Locatie: Friesland

Ben jij een gedreven basisarts met affiniteit voor de gehandicaptenzorg? En wil je jouw kennis inzetten bij de grootste zorggroep van het Noorden?

Bij de Medische Dienst van Alliade zoeken we voor Talant, voor 16-36 uur, een Basisarts.

Waar ga je werken?
Zorggroep Alliade bestaat uit verschillende zorgonderdelen: Talant, Meriant, Alliade Opgroeien en Opvoeden, Wil, Baanplus en OuderenPsychiatrieFriesland. Jij gaat werken voor Talant.

Je wordt onderdeel van de medische dienst samen met een team van deskundige behandelaren. Het (para)medisch team dat bestaat uit o.a. artsen, logopedisten, fysiotherapeuten, diëtisten, muziektherapeuten en ergotherapeuten. Zij zijn thuis in alle aspecten van (para)medische behandeling die nodig is om onze cliënten zo goed mogelijk te laten functioneren, ondanks eventuele beperkingen.

Wat ga je doen?
Samen met een hecht en bevlogen team ben je als in deze functie verantwoordelijk voor het diagnosticeren, behandelen en adviseren over de behandeling van de cliënten bij Talant. Dit doe je als basisarts in nauwe samenwerking met een arts VG. Je draait mee in het rooster voor de bereikbaarheidsdiensten als voorwacht met een arts VG als achterwacht. Verder houd je je in deze functie o.a. bezig met:
* Verrichten van medisch onderzoek, stellen van diagnoses en indiceren van de noodzaak tot medisch handelen en eventueel vervolgdiagnostiek;
* Vaststellen van behandeldoelen in een medisch behandelplan in overleg met de bewoner en/of de vertegenwoordigers;
* Zorgdragen voor een goede uitvoering van het medische behandelplan;
* Je neemt deel aan verschillende overlegvormen, zowel intern als extern.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een teamplayer, geduldig en een creatieve denker en doener. Je hebt affiniteit met de ouderenzorg en kijkt graag breder dan de geijkte kaders en hebt een mensgerichte blik. Daarnaast ben je in staat, of vind het een uitdaging, om een probleem vanuit verschillende perspectieven te benaderen. Verder vragen wij van jou:
* Een afgeronde geneeskundige academische opleiding;
* Registratie in het BIG register;
* Kennis van de gehandicaptenzorg is een pré.

Je kunt, wanneer je daarin geïnteresseerd bent, je werkzaamheden als Basisarts combineren met het doen van wetenschappelijk onderzoek! Klik hier voor meer informatie over onze afdeling Praktijkgericht Wetenschappelijk Onderzoek (PWO).

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende functie van basisarts binnen een hecht en gemotiveerd team. We bieden jou daarnaast goede ondersteuning op maat bij je werkzaamheden door een AVG, huisarts en/of verpleegkundig specialist. Ook zijn wij een opleidingsinstelling en kunnen we, wanneer je basisarts of huisarts bent, de mogelijkheid bieden om op termijn in te stromen in de AVG opleiding. Verder bieden wij:
* Een jaarcontract voor 16-36 uur per week met de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd;
* Een salaris conform cao Gehandicaptenzorg, FWG 65 (inschaling afhankelijk van ervaring met een max. van €5752,- o.b.v. 36 uur);
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Per juli 2021 een structurele loonsverhoging van 3%;
* Reiskostenvergoeding;
* Met het oog op de toekomst, een pensioenregeling via PFZW.
* Fiscaal vriendelijk meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden waaronder fietsplan, sportabonnement en sportkleding;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen;
* Collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid;
* Friends & Family korting bij een nieuw telefoonabonnement van Vodafone;
* Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing op onze kosten.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben we je enthousiast gemaakt en wil je reageren? Leuk! We zien graag je sollicitatie tegemoet. Reageren kan t/m 31 januari 2022 via deze link en we nemen snel contact met je op!

Mocht je interesse hebben in het doen van onderzoek, dan willen we je vragen dit in je motivatiebrief kenbaar te maken.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Iteke van Tuinen, manager Centrale Behandeldienst, op telefoonnummer 06-11886312.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze vragen wij uiteraard voor je aan! Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.