Auditor

Vacaturenummer: v21.0368
Locatie: Heerenveen

De functie
Heb jij ruimt ervaring met het uitvoeren van audits binnen een grote complexe organisatie? Heb jij zin om met ons de afdeling interne audits en risicomanagement vorm te geven. Ben jij ‘hands-on’ en schakel je gemakkelijk tussen beleid en praktijk?

Voor het Bestuursbureau van Alliade in Heerenveen zijn wij, voor 28 - 32 uur per week, op zoek naar een ervaren:

                                                Auditor

Waar ga je werken?
Het team Interne audits en risicomanagement is onderdeel van het Bestuursbureau. Het Bestuursbureau ondersteunt bij het besturen van Zorggroep Alliade en draagt bij aan een adequate beleids- en besluitvorming inclusief medezeggenschap. Zij bewaakt de samenhang en verbindingen. De inrichting en een deel van de uitvoering van het kwaliteitssysteem behoort tevens tot haar taken. Het belangrijkste doel in 2021 is de kwaliteit van zorg versneld te verbeteren door het leidinggevend kader nog professioneler te faciliteren en het eigenaarschap daar te laten en niet over te nemen.

Je werkt in een team met 6 collega’s. Dit team wordt aangestuurd door een manager. Ondanks dat je zelfstandig opereert, wordt er nauw met elkaar samengewerkt en kun je altijd op je collega’s terugvallen. De scope van de afdeling Interne audits en risicomanagement is Alliade- breed; dit houdt in dat de gehele bedrijfsvoering van Alliade, zowel de primaire processen gericht op kwaliteit van zorg en productieverantwoording als de ondersteunende processen, tot het werkterrein behoren. Dit maakt de functie zeer afwisselend en boeiend.

Zorggroep Alliade biedt zorg, ondersteuning en behandeling die onze clienten helpt goed en zinvol te leven. Thuis of in één van onze (gespecialiseerde) (woon-) locaties. Onze clienten zijn ouderen en mensen met een (lichte) verstandelijke beperking van 0 tot 100. Ruim 6000 medewerkers bieden zorg aan meer dan 7000 clienten in de provincie Friesland.

Wat ga je doen?
Als Auditor houd je je bezig met het opstellen en uitvoeren van het interne auditprogramma en de daarbij behorende IC-controles. Je bent in staat om informatie uit de audits te vertalen naar beleidsadviezen voor de organisatieonderdelen die je hebt geaudit en draagt bij aan de vertaling naar het organisatiebrede risicoprofiel en de daarbij horende beheersingsmaatregelen. Zo krijg de organisatie overzicht en inzicht in de kwaliteit en de belangrijkste risico’s. Verder draag je in deze functie bij en/of ben je verantwoordelijk voor:
* Het maken van analyses van kwaliteitsinformatie op verschillende niveaus in de organisatie vanuit de drie dimensies zorg, medewerkers en financiën;
* Optimaliseren van het kwaliteitssysteem, inclusief het processenhuis, de werkprocessen en het kwaliteitshandboek;
* Deelnemen aan projecten die passen binnen je kennis, expertise en/of affiniteit;
* Het analyseren van data gericht op het verkrijgen van inzicht in externe en interne risico’s voor Alliade.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een ervaren auditor en je vindt het een uitdaging om vanuit een stafpositie bij de dragen aan de kwaliteit van zorg. Je bent op de hoogte van relevante wet- en regelgeving en hebt affiniteit met de zorg. Je ben veelzijdig, proactief, resultaatgericht en analytisch.
Daarnaast beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden waarmee je begrijpelijke rapportages en adviezen kunt opstellen en toelichten. Verder vragen wij:
* Een vakgerichte wo-opleiding of hbo opleiding aangevuld met relevante vervolgopleidingen;
* Een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
* Kennis van relevante wet- en regelgeving;
* Kennis van bedrijfsprocessen;
* Ervaring en kennis met kwaliteitsystemen en projectmatig werken.

Wat bieden wij jou?
Vakinhoudelijk een zeer uitdagende functie binnen een ervaren en hecht team! En daarnaast een unieke kans om je eigen functie vorm te geven binnen een groot concern. Verder bieden wij jou:
* Salaris conform de cao-gehandicaptenzorg, FWG 60 (inschaling op basis van ervaring, met een max. van € 4.799,- bruto o.b.v. 36 uur);
* Een contract voor onbepaalde tijd voor 28-32 uur per week;
* Een thuiswerkvergoeding van €2,00 per werkdag i.v.m. het huidige thuiswerkbeleid vanwege Corona;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding;
* Telefoon en laptop van de zaak;
* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en Friends & Family korting bij Vodafone;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Ben jij de ervaren Auditor met een zorgprofiel en/of een bedrijfsmatige achtergrond in combinatie met kennis van risicomanagement? Leuk! We zien graag je reactie tegemoet. Reageren kan tot en met 22 september via onderstaande button 'solliciteren'.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Cees van der Struik, Bestuurssecretaris, Manager Bestuursbureau, tel. 06-40732121 of e-mail: c.vd.struik@alliade.nl.

Belangrijke datum: de sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 24 september 2021.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd.