Alliade

Onze medewerkers zijn ons grootste goed. Ze zijn deskundig, betrouwbaar én betrokken. Op iedere zorgvraag hebben ze een passend antwoord. Zij weten precies wat onze cliënten nodig hebben. Bij Alliade hechten we veel waarde aan samenwerken, jezelf blijven ontwikkelen en plezier in je werk hebben. Heb je hart voor de zorg en wil je jouw kennis en ervaring met ons delen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ook jij bent nodig!

Binnen Alliade hebben we ook mensen nodig die geen directe zorg bieden, maar net zo onmisbaar zijn. Denk aan (ondersteunende) functies op het gebied van automatisering en inkoop. Daarnaast zoeken we regelmatig strategische talenten en projectleiders met ervaring in de zorgsector. Zo lever jij met jouw specifieke kennis en vaardigheden ook een bijdrage aan de kwaliteit van onze zorg.

Aandacht voor jou

Alliade wil de beste zorg, ondersteuning en behandeling bieden. Dit betekent dat we onszelf als organisatie voortdurend moeten verbeteren. Als (zorg)medewerker heb jij daar een grote rol in. We steken daarom veel tijd in jouw persoonlijke ontwikkeling. Dat doen we onder andere door scholing en het delen van kennis. Je wordt hierbij ondersteund door o.a. Kennr, ons interactieve, online kennis- en leerplatform.