Secretaresse / procesondersteuner

Over de functie

Je bent onder andere verantwoordelijk voor de voortgang, bewaking en afronding van alle administratieve processen rondom onze cliënten. Je fungeert als vraagbaak voor cliënten, behandelaren en gemeentes. Maar ook het aannemen van de telefoon en het verwelkomen van bezoekers behoren tot je taken, evenals agendabeheer en andere secretariële werkzaamheden. Je ondersteunt de behandelaren van de poli bij het maken van cliëntafspraken, reserveren van gespreksruimtes en andere faciliteiten, notuleren van vergaderingen en het maken en bijhouden van cliëntendossiers.

Het team secretariaat is onderverdeeld in een frontoffice, een backoffice (zorgadministratie) en het directiesecretariaat. Jij gaat werken op de frontoffice. Op de polikliniek Leeuwarden zul je samen met twee andere collega’s verantwoordelijk zijn voor de uit te voeren werkzaamheden. Samen met je collega’s zorg je voor voldoende bezetting op het secretariaat, daarom is het fijn als je beschikbaar bent op de maandag, woensdag en vrijdag.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 25 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een afgeronde mbo-4 opleiding op administratief gebied;
 • Je bent proactief, behoudt overzicht en bent in staat om structuur aan te brengen;
 • Je bent in staat om snel te schakelen en prioriteiten te stellen;
 • Je staat stevig in je schoenen en durft besluiten te nemen;
 • Je bent collegiaal en flexibel ingesteld.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een salaris tussen de € 2.327,- en € 3.471,- op basis van 36 uur volgens CAO GGZ FWG 40;
 • Je krijgt in eerste instantie een contact voor 6 maanden, met mogelijkheid tot verlenging;
 • De mogelijkheid om hybride te werken, met een goede thuiswerkvergoeding;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Per kalenderjaar 23 verlofdagen en 5 verlofdagen in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).
 • Aandacht voor balans en vitaliteit. We hebben bijvoorbeeld een fietsplan, bedrijfsfitness en een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36 uur) dat kan worden ingezet voor een opleiding, verlof of extra salaris.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. We winnen ook referenties in.

Solliciteren

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij Accare? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als procesondersteuner. Solliciteren kan via deze link tot en met woensdag 29 november. De gesprekken staan gepland op dinsdag 5 december. Heb je vragen over inhoud van de functie? Neem dan contact op met Renate Kooi, secretariaat Friesland/Flevoland, via 06-86850613.