Kinder- en Jeugdpsychiater locatie Veendam

Wil jij werken in een omgeving waar op kwalitatief hoog niveau zorg wordt geboden aan kinderen en jongeren? Voor onze locatie in Veendam ben ik op zoek naar een Kinder- en Jeugdpsychiater.

Wil jij kinderen en jongeren weer in ontwikkeling brengen? En wil je samen met je collega’s blijven groeien in je werk? Vind je het vanzelfsprekend om zoveel mogelijk evidence based te werken? Heb je zin om actief bij te dragen aan behandelbeleid en wetenschappelijk onderzoek? En wil je werken bij een vooruitstrevende organisatie. Dan ben jij de Kinder– en Jeugdpsychiater die we zoeken!

Wie zijn wij?

Accare is een professionele en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 30 locaties in noord, midden en oost Nederland. Elk kind kan bij ons terecht ook in complexe situaties. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en zijn ouders. We luisteren en nemen niet over. Elk kind kan dus meekijken in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op; alleen als het niet anders kan  is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. We kunnen zo werken, omdat we een academisch centrum zijn en buiten de kaders durven denken. Onze afdeling opleiding en research doet continu onderzoek naar de effectiviteit van behandelingen. De kennis die we opdoen delen we via opleidingen of refereeravonden die we samen organiseren met andere zorgorganisaties. Op die wijze innoveren we voortdurend naar de best bewezen werkzame zorg.

Wat houdt de functie in?

Accare Veendam

In Veendam werken wij met een multidisciplinair team die uit 10 á 15 enthousiaste en kundige zorgprofessionals bestaat. Het team kan het hele spectrum van psychische problemen bij kinderen, jongeren en gezinnen aan en werkt in grote zelfstandigheid, terwijl ze hun kennis op specifieke gebieden tegelijkertijd verder ontwikkelen door met vakgenoten vanuit heel Accare samen te werken in kennislijnen.

Binnen Accare lever je een bijdrage aan het weer in ontwikkeling brengen van kinderen en jongeren met psychische problemen. Je maakt gebruik van de best bewezen behandelmethoden en je levert maatwerk door aan te sluiten bij de specifieke vraag van kind en ouders/verzorgers. Daarnaast heb je een ondernemende en innovatieve houding welke een bijdrage levert aan de ontwikkeling van effectieve behandeling.

Wie ben jij?

Vanuit je persoonlijke drive loop je voorop in het ontwikkelen van de best mogelijke zorg voor kinderen en jongeren. Door je inhoudelijke kwaliteiten en je persoonlijkheid ben je een inspirator voor collega’s. Als Regiebehandelaar draag je de verantwoordelijkheid voor de inhoud en uitvoering van het hele zorgproces van een patiënt. Als ambassadeur van Accare breng je kwaliteit en creativiteit in de regionale samenwerking. Om invulling te kunnen geven aan deze functie ben je BIG geregistreerd als (kinder- en jeugd) psychiater.

Uren kunnen in overleg bepaald worden.

Wat bieden wij?

Het salaris is ingedeeld volgens de salarisschaal CAO GGZ.

Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een goede reiskosten regeling. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor gedurende een jaar en daarna wordt het bij goed functioneren omgezet naar een vast dienstverband.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Bort Hartog, Regiomanager Algemene Zaken, telefoonnummer 06-31363553

 

Solliciteren
Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Floor Grimberg (HR adviseur werving en selectie), telefoonnummer 06-86848479.

Je kunt solliciteren tot en met 4 januari 2019 via https://www.zorgpleinnoord.nl/vacatures/vacature/181231921-kinder-en-jeugdpsychiater-locatie-veendam of https://www.accare.nl/vacatures/. Gebruik hiervoor uitsluitend onderaan de vacaturetekst de knop ‘solliciteren’. Je krijgt een ontvangstbevestiging per mail.