HBO behandelaar

Wie zijn wij?

Accare is een professionele en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 30 locaties in noord, midden en oost Nederland. Elk kind kan bij ons terecht ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en zijn ouders. We luisteren en nemen niet over. Elk kind kan dus meekijken in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op; alleen als het niet anders kan  is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. We kunnen zo werken, omdat we een academisch centrum zijn en buiten de kaders durven denken. Onze afdeling opleiding en research doet continu onderzoek naar de effectiviteit van behandelingen. De kennis die we opdoen delen we via opleidingen of refereeravonden die we samen organiseren met andere zorgorganisaties. Op die wijze innoveren we voortdurend naar de best bewezen werkzame zorg.

Wil jij ook elke dag beter? Wij zijn op zoek naar een HBO behandelaar!

Functieprofiel:

Intermezzo is de crisisafdeling binnen de divisie en kent een open en een gesloten setting voor jongeren met psychiatrische problematiek, in de leeftijd van 12-23 jaar. Opnames vinden doorgaans plaats op vrijwillige basis, daarnaast heeft de afdeling de functie voor opnames in het kader van de wet B.O.P.Z. Dit zoveel mogelijk in samenwerking met de jongere, het systeem en de ‘lopende’ behandeling, waarbij Intermezzo vooral probeert aan te sluiten bij de vraag van de jongere, het systeem en de verwijzende behandelaar.

Ook outreachende zorg is een onderdeel van het werken op Intermezzo. We bieden kortdurend thuisbegeleiding om de transfer vanuit de kliniek naar thuis te maken en het ambulante veld te ondersteunen. Daarnaast zijn er velerlei andere vormen van crisis voorkomende interventies mogelijk die ambulant door ons kunnen worden ingezet en indien mogelijk opname te voorkomen.

Als HBO behandelaar geef je vorm en inhoud aan het kinder- en jeugdpsychiatrische behandelklimaat. De werkzaamheden zijn jou natuurlijk wel bekend, maar werken bij Accare betekent dat je vanuit een professionele en kritische werkhouding een bijdrage levert aan de diagnostiek en jeugdpsychiatrische behandeling. Voorbeelden van dagelijkse werkzaamheden zijn dat je de voortgang van de behandeling observeert en rapporteert, je neemt deel aan het multidisciplinair overleg en je hebt de capaciteit om ordenend en structurerend op te treden in stressvolle situaties. Daarnaast werk je samen met collega’s in onregelmatige diensten en ben je bereid om slaapdiensten te draaien.

Wat breng je mee?

Je hebt een relevante afgeronde HBO opleiding met een geldige SKJ- of BIG registratie en aantoonbare affiniteit en ervaring met de doelgroep. Je hebt een aantal jaar werkervaring als HBO behandelaar en bent vanaf 24 uur per week. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en weet je met onverwachte situaties om te gaan. Je weet via een positieve benadering de jongeren in hun kracht te zetten. Je bent een kei in het overzicht behouden en structuur te bieden.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over

Voor inhoudelijke informatie kun je terecht bij Annemiek Jansen, bereikbaar via 0592-480861

Wat bieden wij

Het salaris is ingedeeld volgens de salarisschaal CAO GGZ 40 of 45, afhankelijk van werkervaring.

Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een goede reiskosten regeling. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor gedurende een jaar en daarna wordt het bij goed functioneren omgezet naar een vast dienstverband.

Solliciteren
Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Floor Grimberg (HR adviseur werving en selectie), telefoonnummer 06-86848479.

Je kunt solliciteren tot 1 april via www.zorgpleinnoord.nl of www.accare.nl. Gebruik hiervoor uitsluitend onderaan de vacaturetekst de knop ‘solliciteren’. Je krijgt een ontvangstbevestiging per mail.

Op donderdag 18 april staan de sollicitatiegesprekken gepland.