Verpleegkundig Specialist of Arts

Wat houdt de functie in?

Accare biedt in multidisciplinaire teams de best bewezen behandelmethoden en levert maatwerk door aan te sluiten bij de specifieke vraag van kinderen/jongeren en hun ouders/verzorgers. De werkzaamheden van onze medisch-psychiatrische collega's bevatten onder andere uitvoeren van deeldiagnostiek, het instellen op en bieden van medicatiecontroles, meedenken in casuïstiek (MDO) en het eventueel bieden van andere behandelingen, passend bij je opleiding. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het behandelbeleid.

Verpleegkundig specialist:

Als afgestudeerd verpleegkundig specialist ben je regiebehandelaar. Je voert diagnostiek en behandeling zelfstandig uit, en samen met je collega's (behandel coördinatoren, WO en HBO behandelaren) kom je tot de best mogelijke totaal behandeling voor de cliënt en zijn/haar systeem door aan te sluiten bij de specifieke vraag van kinderen/jongeren en ouders/verzorgers. Je voert duale crisisinterventie uit binnen kantooruren.  

Accare is een opleidingsplek voor verpleegkundig specialisten. Het begeleiden van VIOS is een onderdeel van de functie.

Ook zelf kun je je binnen Accare door ontwikkelen door middel van het onderwijs dat door ons Child Study Centre wordt geboden.

Als verpleegkundig specialist bij Accare krijg je een scholingsbudget toegewezen.

Arts:

Als arts word je ingezet als behandelcoördinator en behandelaar. Je levert een bijdrage aan indicatiestelling en behandeladvies onder regie van een regiebehandelaar, biedt psychoeducatie en voert zelfstandig medicatiecontroles uit. Daarnaast onderhoud je op cliëntniveau contacten met ketenpartners om de zorg rondom de cliënt te optimaliseren.

Als arts aan de slag bij Accare? Dit betekent de mogelijkheid om ervaring op te doen in de diagnose en behandeling van verschillende psychiatrische beelden bij kinderen en jeugdigen. Dit is bijvoorbeeld interessant als je een specialisatie als psychiater of huisarts overweegt. Wij bieden veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Je kunt onder meer deelnemen aan het onderwijs voor AIOS.

Waar ga je werken?

Je komt als verpleegkundig specialist of arts onze teams op de poli's in Zwolle, Kampen of Steenwijk versterken, een deel dienstverband voor één van deze poli's is ook bespreekbaar.

Binnen Accare lever je een bijdrage aan het weer in ontwikkeling brengen van kinderen en jongeren met psychische problemen. Op de poliklinieken van Accare wordt zorg geleverd aan kinderen met kinder- en jeugdpsychiatrische problemen o.a. ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD, autisme spectrumstoornissen en kinderen met een verstandelijke beperking. Ook angst- en stemmingsstoornissen, trauma gerelateerde problematiek, eetstoornissen en psychosomatiek zijn speerpunten. Voor de diagnostiek en behandeling wordt gebruik gemaakt van evidence based methodieken. Onze kennislijnen zijn verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen, om uiteindelijk de kwaliteit van zorg voor kinderen en jongeren met diverse soorten problematiek steeds verder te verhogen.

Je werkt binnen een multidisciplinair team, waarbij je als psychiatrisch-medisch geschoolde ook expliciet samenwerkt met de kinder- en jeugdpsychiater.Functie-eisen

Wat mogen wij van jou verwachten?

Jij bent een BIG-geregistreerd verpleegkundig specialist met een AGB-code of BIG-geregistreerd arts met een AGB-code, die onze multidisciplinaire teams komt versterken. Je opleiding en je ervaring zijn je visitekaartje, maar hiernaast zal bovenal jouw persoonlijkheid het verschil maken. Je vindt het leuk om anderen te helpen in hun ontwikkeling en jezelf verder te ontwikkelen. Accare heeft veel mogelijkheden hiervoor. Hierover gaan we graag met je in gesprek.

Werk je nu in een andere sector en overweeg je een switch te maken naar jeugdhulpverlening? Ook dan kun je natuurlijk reageren. We denken graag met je mee. 

Wie zijn wij?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 30 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en zijn ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. We kunnen zo werken, omdat we een academisch centrum zijn, buiten de kaders durven denken en continu onderzoek doen naar onze behandelingen. Op die wijze innoveren we voortdurend naar de best bewezen werkzame zorg.

Accare is een organisatie waar de kwaliteit en zorg centraal staat. Het is een organisatie met lef die het durft om een hele eigen visie te hebben en daar ook voor gaat. Wij willen goede zorg leveren voor de jeugdigen en hun gezinnen zodat zij zo goed mogelijk kunnen deelnemen aan het ‘gewone' leven.Arbeidsvoorwaarden

Wat mag je van ons verwachten?

Vrijheid en verantwoordelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van Accare, je eigen ontwikkeling, en de zorg die wij leveren.

  • Persoonlijke ontwikkeling on the job, maar ook betaalde opleidingsmogelijkheid.
  • Collega's vol passie die handelen naar onze kernwaarden: lef, volhardend en elke dag beter.
  • Naast de betaling conform cao GGZ bieden we secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg)verzekeringen, fitness en een reiskostenregeling.
  • Ook zoeken we samen met jou naar een optimale werk/privé balans.
  • Een jaarcontract dat bij goed functioneren wordt omgezet in een vast contract.
  • Evidence based zorg die wij in samenwerking met ketenpartners ontwikkelen.
  • Ondersteuning om eigen regie te hebben en te houden op jouw (gezonde) leven; Accare faciliteert positieve gezondheid middels het vitaliteitsdashboard

Afhankelijk van opleiding en ervaring worden de functies verpleegkundig specialist en arts ingedeeld volgens CAO GGZ FWG 65 (€ 3.538,- t/m € 5.553,- op basis van 36 uur per week).

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie AIOS ingedeeld volgens CAO GGZ salarisschaal AIOS (€ 3.538,- t/m € 4.996,- op basis van 36 uur per week).

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over!

Wil je meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met het regio directiesecretariaat via overijssel.regiodirectiesecretariaat2@accare.nl zodat zij je in contact kunnen brengen met de juiste professional.

Wij zien uit naar jouw reactie. Je kunt solliciteren tot en met zondag 12 december 2021. Reageren kan uitsluitend via de website van Accare. Gebruik hiervoor onderaan de vacaturetekst de button 'solliciteren'. Na verzending van gegevens ontvang je direct een ontvangstbevestiging.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op maandag 20 december 2021.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen van deze vacature in je netwerk wel!

Reageer op deze vacature