Accare

Wij zijn Accare en vinden dat ieder kind het recht heeft om mee te doen; thuis, op school en met vrienden. Als meedoen even niet lukt, helpen we zoeken naar een oplossing op maat. En als het nodig is doen we dat samen met anderen.

We vinden ook dat ieder kind recht heeft op de best bewezen zorg. We ontwikkelen voortdurend door praktijk aan wetenschap te koppelen, en te investeren in onderzoek, innovatie en opleiding. Zo bieden we de meest effectieve zorg volgens de laatste inzichten. Wij zijn het noordoostelijk ontwikkelplatform voor de specialistische jeugdhulp.

We zien het als onze opdracht om de zorg voor kinderen elke dag beter te maken. Daarom kijken we kritisch naar onszelf, en naar anderen. En we vragen kinderen en hun ouders dat ook naar ons te doen. We weten waar we staan: voor, achter én naast het kind.

Wil jij ook elke dag bijdragen om de zorg voor kinderen en jongeren elke dag beter te maken? Op onze vacaturepagina vind je alle openstaande vacatures per functiecategorie. Je hebt ook de mogelijkheid om een open sollicitatie in te sturen. We gaan graag met je in gesprek. Voor algemene vragen kun je mailen naar recruiters Denise Emmens of Marieke Appels, via

Volg ons op: