Een Online Academy, met dank aan corona

Kees Klomp over de betekenis-economie. Fokke Obbema over de zin van het leven. Shows over betekenis geven of een webinar over HR-data & psychologie. Zomaar een greep uit de video-content die Noorderlink op haar website aanbiedt.

Kon je vroeger een proeverij of lezing in beperkte groepen bijwonen op een enkel tijdstip, nu kunnen, dankzij corona, hele volksstammen er op het moment dat het hun uitkomt kennis van nemen. Want het wordt allemaal uitgezonden, opgenomen en is daarmee beschikbaar op video.

Studio ook voor derden

Noorderlink heeft daarvoor een studio ingericht waarmee zeker ook na corona nog veel online kennis zal worden vastgelegd. En die studio houden we niet alleen voor onszelf. Ook onze aangesloten organisaties kunnen er gebruik van maken.

De Noorderlinkdagen terugkijken

De proeverijen op de Online Academy zijn vrij te bekijken. De content van de Noorderlinkdagen is ook gratis beschikbaar. Lezingen en workshops zullen echter over het algemeen alleen gratis beschikbaar zijn voor medewerkers van de bij Noorderlink aangesloten organisaties. Met het e-mailadres van je werkgever kun je een account aanmaken en er je voordeel mee doen. 


Over wat je van de Noorderlinkdagen op de Online Academy kunt vinden 

Je vindt de Online Academy natuurlijk op noorderlink.nl. Of klik meteen hier. De kopjes spreken voor zich. Staat het kopje ‘Livestream’ er? Dan vind je daar toekomstige live-uitzendingen. Veel kijkplezier!

door Philip Smits