Nieuwsbrief januari 2023

Save the Date!

Op 28 maart organiseren we de eerste van de vier Noorderlink congressen van 2023. Het congres, genaamd Bruggen Bouwen, staat helemaal in het teken van de thema's Diversiteit & Inclusie. Zet het vast in je agenda!

Save The Date congres Diversiteit & Inclusie 2023Doet jouw bedrijf al mee aan de Week van de Uitwisseling?

Tijdens de Week van de Uitwisseling zetten (overheids)organisaties en (commerciële) bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe de deuren voor elkaar open. Door mee te doen gun je de medewerkers van de aangemelde organisaties een kijkje in een andere (jouw) keuken en tegelijkertijd gun je jouw medewerkers hetzelfde. 

De week wordt gehouden van 5 tot en met 9 juni 2023. De deadline voor het aanmelden van jouw organisatie is 17 februari 2023.


Werknemers hebben het voor het zeggen en bazen hebben het nakijken.

Of toch niet? Het is krap op de arbeidsmarkt. Hoe moet je daarmee omgaan? 

En wat voor leider is Elon Musk? Luister naar de nieuwe podcastserie Leiderschap in Onzekere Tijden met Janka Stoker en Harry Garretsen.


Masterclass DI-Noord Zinvol Werken - bron van bevlogen én duurzaam werken.

Werkgeluk, duurzame inzetbaarheid en amplitie zijn populaire termen. En terecht, want iedereen is gebaat bij gelukkige, gezonde medewerkers die duurzaam en bevlogen werken. Maar waar begin je?

Bij onze masterclass natuurlijk! Deze vindt fysiek plaats op 2 februari van 15:00 tot 17:00 uur in het bedrijfsrestaurant van het Werkplein Groningen aan het Harm Buiterplein 1.

Lukt het niet om er bij zijn? Dan kun je de masterclass online volgen.

Meld je hier aan!