Kom je AI (Appreciative Inquiry) kennis en ervaringen verdiepen

Breng jij Appreciative Inquiry actief in praktijk? Wissel ervaringen uit met collega's en leer over de nieuwste ontwikkelingen.

 
Appreciative Inquiry begint op steeds meer plaatsen binnen Noorderlink de aandacht te krijgen. Nu is het idee opgevat om in breder verband praktijkervaringen uit te wisselen over het gebruik van AI. Hoe wordt dat zoal aangepakt? En binnen welke (vak)gebieden? Wat brengt het toepassen van AI in de praktijk met zich mee en wat levert het aan concrete resultaten op? Wat moet je vooral doen en wat kun je beter laten? Dat soort vragen en waarschijnlijk nog veel meer.

Aan alle alumni van de training Waarderend Samenwerken en/of leergang Werken met Talent en voor iedereen die vanuit een andere hoedanigheid met AI bezig is en het leuk zou vinden om eens met gelijkgestemden ervaringen uit te wisselen en bijgepraat te worden over de nieuwste ontwikkelingen, doen wij het volgende voorstel:

● Vanaf januari 2016 organiseren wij drie keer een bijeenkomst van een middag.
● Deze bijeenkomsten staan in het teken van het uitwisselen van praktijkervaringen met AI. Jullie bepalen zelf voor een belangrijk deel de agenda en hebben een actieve rol.
● Heike Aiello van Coreconnect begeleidt het proces en zal inhoudelijke elementen toevoegen aan de discussie. In ieder geval zal ze jullie meenemen in de meest actuele ontwikkelingen betreffende AI.
● De bijeenkomsten vinden plaats op Het Kasteel of indien mogelijk op locatie van de organisatie van één van de deelnemers.
● De kosten bedragen € 500 exclusief BTW. Vanaf 5 deelnemers daalt deze prijs stapsgewijs tot minimaal €300 exclusief BTW bij 8 deelnemers of meer.

Wil jij ook aansluiten? Dan horen wij dat graag uiterlijk 17 december aanstaande. Je kunt je interesse kenbaar maken bij Lydia Kloppenburg via .

Voor vragen over de aanleiding, opzet of inhoud kun je terecht bij Mireille Galama via of 06 - 231 53 150.

De eerste workshop zal in afstemming met de deelnemers in de tweede helft van januari 2016 worden gepland. We hopen jou daarbij te mogen verwelkomen.