15 februari: start aanmelding project Noorderlink Award 2016!

Op maandag 15 februari start de aanmeldprocedure voor de Noorderlink Award. De Noorderlink Award is een initiatief van Noorderlink en wordt tweejaarlijks tijdens de Noorderlinkdagen uitgereikt.


Organisaties uit Groningen, Drenthe en Friesland zijn van harte uitgenodigd hun innovatieve project aan te melden tussen 15 februari - 15 april 2016 via Noorderlinkdagen.

De Noorderlink Award
Dit jaar staat de Noorderlink Award in het teken van ‘Noordkracht ‘16; VerrASSENde verbindingen’. De inzending bestaat uit een activiteit of project waarin verbindingen van personeel, systemen of organisatieontwikkelingen centraal staat. De genomineerden en de uiteindelijke winnaar worden bepaald door een onafhankelijke vakjury.

De inhoud
Informatie, o.a. over waar uw project aan dient te voldoen en de vakjury, vindt u op Noorderlinkdagen.nl .Ook kunt u zich via de site aanmelden voor de nieuwsbrief van Noorderlinkdagen om geïnformeerd te blijven over de laatste ontwikkelingen. De jury en de organisatie zien de aanmeldingen met belangstelling tegemoet.