In Zicht - een themacongres over de toekomst van werk

Op 28 november vindt ons 4de en laatste themacongres van 2023 plaats. Alles draait deze keer om de toekomst van werk.

Het thema "Binden en Boeien" staat centraal tijdens het congres, omdat het de kern raakt van wat essentieel is voor het succes en de duurzaamheid van elke organisatie. Het gaat verder dan simpelweg het aantrekken van talent; het gaat om het creëren van een werkomgeving waarin medewerkers gedijen en kunnen bijdragen aan de groei van de organisatie. Wat we hierbij niet vergeten is de data- en AI-gedreven revolutie die er plaatsvindt bij het betrekken, motiveren en empoweren van medewerkers.

Er is niet alleen een gelegenheid om te luisteren maar ook om ervaringen te delen, netwerken op te bouwen en ideeën uit te wisselen met collega's die dezelfde uitdagingen en doelen delen. We kijken ernaar uit om jou (opnieuw) te verwelkomen! 

De keynote-speakers: 

Christian Kromme, Kirsten de Roo en Marlene de Koning

Christian Kromme - Future-Proof Your Mindset

Mindset is alles! In deze keynote leert de internationaal bekende futurist Christian Kromme u stap voor stap de eenvoudige strategieën om je mindset Future-Proof te maken. Na het volgen van deze keynote zul je in staat zijn om te anticiperen en te surfen op toekomstige golven van verandering. Je hebt een toekomstbestendige mindset en ziet de golven van verandering als kansen in plaats van bedreigingen. U zult in staat zijn om met vertrouwen te handelen en te navigeren in tijden van extreme onzekerheid.

Kirsten de Roo - Personeelstekort begint bij jezelf

Kirsten de Roo is een mentor en strateeg pur sang. Al meer dan vijftien jaar helpt zij bedrijven met het aantrekken en inzetten van de juiste mensen op de juiste plek. Ze is auteur van het boek 'De perfecte match' en 'Personeelstekort begint bij jezelf'. Daarnaast is ze mede-eigenaar van Pulse Recruitment. 'Als je structureel investeert in je mensen, hoef je niet zo veel tijd, geld en energie uit te geven aan wervingscampagnes en het inwerken van nieuwe mensen.' 

Marlene de Koning - Vooroplopen in de HR-revolutie

Marlene de Koning zal in haar presentatie onderzoeken hoe People Analytics en AI het landschap van Employee Experience opnieuw vormgeeft. Je ontdekt het transformerende potentieel van datagestuurde inzichten en AI-gestuurde oplossingen bij het herdefiniëren van HR-praktijken, talentmanagement en organisatorisch succes. Marlene is director Workforce Tech & Data bij PWC. Haar team helpt organisaties om data gedreven beslissingen te nemen en d.m.v. technologie het behalen van organisatie doelstellingen te accelereren. Tijdens haar sessie zal ze strategieën en praktijkvoorbeelden onthullen die een revolutie teweegbrengen in de manier waarop bedrijven hun medewerkers betrekken, motiveren en empoweren. 

Middagprogramma

Na een inspirerende ochtend gaan we 's middags uiteen om deel te nemen aan meerdere proeverijen. Hier krijg je de kans om te proeven van het leeraanbod en ga je dieper in op specifieke onderwerpen.

Overzicht sprekers en proeverijen

Mis het niet!

Op dinsdag 28 november zien we je graag op ons congres in de Lawei in Drachten. Werk je voor een aangesloten Noorderlink organisatie of een samenwerkingspartner? Dan is deelname gratis. Meld je vast aan en verzeker jezelf van een plek!

Aanmelden

Alle themacongressen

Dit is nummer 4 van 4 themacongressen die we in 2023 organiseren. 

1. Bruggen bouwen. Over Diversiteit & inclusie (28 maart)

2. Leid jij? Over leiderschap (6 juli)

3. Balans. Over duurzame inzetbaarheid (12 oktober)

4. In Zicht. Over de toekomst van werk (28 november)