Workshop: Zakelijk Tekenen

Vraag je niet af of je KUNT tekenen. Maar vraag je af of je WILT tekenen in je werk!

En als het antwoord op die vraag 'JA' is, schuif dan aan bij de workshop zakelijk tekenen die speciaal georganiseerd wordt voor de managementondersteuners van Noorderlink.

Iedereen kan zakelijk tekenen, ook jij! Met de basisbeginselen uit deze workshop leer jij hoe je met eenvoudige tekeningen een boodschap kunt overbrengen. Durf jij de pen te pakken en jouw eerste zakelijke penstreken te zetten? Tijdens deze actieve workshop ga je vooral zelf veel tekenen en ga je naar huis met handvatten om deze vaardigheid zelf verder te ontwikkelen om het professioneel te kunnen toepassen.

In de workshop zakelijk tekenen ga je ervaren en ontdekken

  • Dat je kunt tekenen
  • Dat tekenen niet mooi hoeft te zijn om functioneel te zijn
  • Hoe jij zakelijk tekenen in kunt zetten in jouw werk als managementondersteuner en meteen kunt toepassen

Meld je aan

Over de trainer

Susanne Mol

Susanne Mol is zakelijk tekenaar, (visueel) facilitator en opleidingskundige. Ze helpt organisaties om de kern in beeld te brengen met tekeningen en leert professionals om deze vaardigheid zelf in te zetten in hun werk. Daarnaast ontwerpt en faciliteert ze energieke sessies met prikkelende (visuele) werkvormen. Susanne gaat voor het bereiken van doelen met lef en luchtigheid. Daarbij wordt getekend, gespeeld, geëxperimenteerd, veilig gestruikeld, liefdevol overeind geholpen en vooral ook veel plezier gemaakt. Neem ook eens een kijkje op haar website.