Wandelcoaching: ’n Stap naar je verlangen (vol)

" Veranderen gebeurt wanneer het verlangen de angst overwint "

Je vakantie was heerlijk. Hoe ga jij straks weer naar je werk? Opgeladen en met nieuwe ideeën en plannen? Of ervaar je een ‘gezonde’ drempel om weer aan de slag te gaan? Misschien zou je graag wat anders willen in je werk, maar je piekert: over je inkomen, je vaste baan, je leeftijd, past je vooropleiding wel, heb je de juiste kennis en vaardigheden…? Je blijft rondjes draaien in vragen en belemmeringen. Je komt er vaak niet eens aan toe om stil te staan bij wat je werkelijk wilt.


Wandelen in de natuur helpt verlangens te ontdekken

In de wandeling 'n Stap naar je verlangen' ga je ontdekken wat je werkelijk wil. Je gaat op zoek naar je wensen en verlangens, want ondanks alle belemmeringen blijven je authentieke wensen in je zitten. Wat zou het je opleveren als je jezelf de tijd gunt om te vertragen, even uit de chaos van de dag te stappen? Als je dat verlangen nou eens zou volgen, wat zou er dan gebeuren?   

Een stap naar je verlangen zetten en doen wat jij werkelijk wilt doen, vraagt moed, tijd en energie. Deze wandeling kan een eerste stap zijn op dat pad. Door te bewegen in de natuur, kun je ruimer denken. Het helpt je echte, diepe verlangens te ontdekken en dat levert verrassende resultaten op. Wandelen in de natuur geeft helderheid, is zowel rustgevend als vitaliserend en geeft je vertrouwen en moed. Zodat jij stappen kan zetten waarbij je in de toekomst plezier blijft houden in je werk.

In deze wandeling in de natuur

  • Ga je naar buiten, uit je vaste (werk)omgeving
  • Stap je uit je dagelijkse beslommeringen, ervaar je de rust en ontspanning van de natuur
  • Krijg je inzicht in wat je werkelijk plezier en energie geeft
  • Ontdek je welke verlangens en wensen jij hebt t.a.v. (het inrichten) van je werk
  • Word je je bewust van wat jou tegenhoudt en daag je jezelf uit je belemmeringen te onderzoeken
  • Zet je een eerste stap naar acties die een positieve bijdrage leveren aan jouw verlangen

Voor wie

Voor medewerkers die werken in een functie op mbo-niveau die zelf de regie willen houden over de eigen loopbaan in een veranderende arbeidsmarkt.

De groep voor de wandeling 'n Stap naar je verlangen is vol. 

AanmeldenOver de wandelcoach

Susan Boot is wandelcoach bij Buiten Zijn Werkt. Ze begeleidt professionals die niet op de juiste plek zitten in hun baan en daar intens moe, onzeker of ziek van worden. Ze neemt ze mee naar buiten om uit de waan van de dag te stappen, na te denken over hun talenten en tijd te nemen voor ze echt willen.