Lef'L Up! voorlichting voor leidinggevenden

Onze aangesloten organisaties hebben aangegeven dat met name MBO-geschoolde functies gaan veranderen/verdwijnen in de toekomst. Deze avond staat in het teken van Lef'L Up! en het begeleiden van je medewerker naar een volgende stap. 

Deel 1: Informatie over Lef’L Up!
Je hebt gehoord van Lef'L Up! of een van je medewerkers is gestart, of staat op het punt om te starten met dit 6-daagse opleidingsprogramma.
In dit deel van de avond geven we algemene informatie over wat Lef"L Up! je medewerkers te bieden heeft.

Lef'L Up! richt zich op de, met name MBO-geschoolde, medewerker van wie het werk verdwijnt of veranderd in de toekomst. 
Doelstelling van het Lef’l Up! programma is dat cursisten geënthousiasmeerd en gemotiveerd worden om te werken aan hun carrière, zich bewust worden van hun talenten en valkuilen en van daaruit opleidings- en ontwikkelmogelijkheden gaan onderzoeken. 

Deel 2: Informatie tweedaagse cursus leidinggevenden
Medewerkers komen na de training enthousiast en energiek terug binnen hun organisatie. Zij willen de nieuwe kennis over zichzelf gebruiken om zich verder te ontwikkelen. Deze energie moet worden vastgehouden. Daarbij is het van essentieel belang dat u weet waar de training over gaat en hoe u deze energie kan gebruiken om de medewerker écht in beweging te brengen.

In de training leert u deze talenten herkennen, op welke wijze u uw medewerkers het beste op hun talenten kunt inzetten en hoe u ze kunt stimuleren zich te blijven ontwikkelen. Het concept real life learning zal hierbij worden ingezet. U ervaart (voelt) zelf wat het programma inhoud en wat dit voor de werknemer betekend.

Voor wie is deze bijeenkomst bedoeld?
Voor leidinggevenden/hr-managers/beslissers van Noorderlinkorganisaties die vanuit hun functie medewerkers begeleiden naar een stap in hun loopbaan. 

Meld je aan voor de bijeenkomst via onderstaande button

Aanmelden