Training: Verhoog je gunfactor op de arbeidsmarkt (VOL!)

Het zoeken naar werk gaat anders dan voorheen. Door de inzet van je gunfactor vergroot je de kans om de baan die je wenst te bemachtigen en om in gesprek te raken. In de training ‘Verhoog je gunfactor op de arbeidsmarkt’ neemt Gertien Beijering de deelnemers mee in de wereld van het gunnen. Aan de hand van het door haar ontwikkelde Gunningswiel leert ze de deelnemers hoe ze zelf invloed kunnen uitoefenen op het beslissingsproces tijdens sollicitatieprocedures met hun eigen houding, communicatie, gedrag, zichtbaarheid en vindbaarheid.

Allereerst wordt er aandacht besteed aan de kern: wie ben ik en wie wil ik zijn/voor wie wil ik iets zijn? Daarna wordt uitgebreid ingegaan op de activiteiten rondom de thema’s zichtbaarheid, contact leggen met beslissers en beïnvloeders, de eerste indruk, afstemming zoeken tijdens gesprekken, het cv, jouw brief en het hebben van een perfect LinkedIn-profiel. Tot slot leer je hoe je met gewaardeerd gedrag een duurzaam netwerk kunt opbouwen.

Verdieping

Eind februari vertelde Gertien Beijering bij Noorderlink aan een enthousiaste groep deelnemers over haar visie op de benadering van de arbeidsmarkt door het inzetten van de kracht van je gunfactor. In deze workshop gaat Gertien Beijering daar dieper op in.

Doelgroep

Medewerkers in mbo-functies waarvan het werk op termijn verdwijnt of verandert en die verantwoordelijkheid nemen voor de eigen ontwikkeling. Het blijkt dat als gevolg van automatisering en digitalisering vooral de banen op middelbaar niveau verdwijnen. Tegelijkertijd kunnen technologische ontwikkelingen ook juist nieuwe werkgelegenheid opleveren.

Er zijn maximaal 15 plekken beschikbaar. Als voorbereiding dienen de deelnemers een LinkedIn profiel te hebben en een cv en brief mee te nemen naar de training.

De trainer

Gertien Beijering (1979) is GunfactorVerhoger, loopbaancoach, trainer, spreker en schrijver van de "GunfactorVerhoger" (2014), "Opdrachten binnenhalen met de GunfactorVerhoger" (2015) en "Solliciteren? Zet je gunfactor in!" (2018). Jaarlijks helpt en begeleidt zij vele werkzoekenden om hun droombaan te realiseren. “Het is mijn missie om professionals en sollicitanten succesvoller te maken door slim gebruik te maken van je gunfactor.”

Aanmelden