Training: Pitchen en netwerken met verve (VOL!)

Achtergrond

Noorderlink organiseert op 4 juni het Noorderlink Netwerkevent. Een prachtig loopbaanevent waar medewerkers kennis kunnen maken met andere organisaties binnen Noorderlink en zich vrijblijvend kunnen oriënteren.

Wil jij jezelf beter leren presenteren en ontdekken hoe je daarmee meer regie kan krijgen op je loopbaan? In de training 'Pitchen en netwerken met verve' op 23 mei ga je hier op een praktische manier mee aan de slag. Een waardevolle training, ook omdat pitchen en jezelf goed presenteren wordt gezien als een van de belangrijkste skills voor de 21e eeuw. En voor iedereen die het Noorderlink Netwerkevent wil bezoeken is dit een prachtige kans om je goed voor te bereiden!

Pitchen en netwerken met verve

Je werkt al een aantal jaren in dezelfde functie of bij dezelfde organisatie. Solliciteren is alweer een tijdje geleden en je hebt weinig ervaring met netwerken. Hoe kom je in gesprek over jouw loopbaanoriëntatie? Pak je de regie, of kijk je de kat uit de boom? Een netwerkgesprek wordt voor beide partijen interessanter als jij het aandurft om iets meer van jezelf te laten zien. Dan komt de persoon achter een cv of een functieprofiel in beeld.

De training 'Pitchen en netwerken met verve' helpt je op weg en geeft inzicht in wie je bent, wat je wil en hoe je hierover op een ontspannen manier in gesprek kan gaan binnen je organisatie of je netwerk. Je leert dat netwerken niet direct gaat over een volgende baan, maar over jouw oriëntatievraag en hoe anderen je hierbij kunnen helpen.

In deze training ligt de focus op:

  • Ontdekken: wie ben ik, wat kan ik, wat is mijn passie, mijn drive en mijn ambitie (droom), hoe vertaal ik dit naar meerwaarde voor mijn doelgroep of gesprekspartner?
  • Doen: zelf een pitch uitwerken, presenteren in een netwerksetting;
  • Feedback en reflectie: wat heb ik geleerd, hoe kan ik dit in mijn situatie toepassen?
  • Praktische tips en tricks in een juiste mix van persoonlijke verdieping en humor.

Door deze training krijg je ook een beter beeld van de arbeidsmarkt en hoe je zelf een eigen netwerk kan opbouwen. Je zet een stap in zelfinzicht en zelfvertrouwen. Kortom, een training vol inspiratie waar je je leven lang plezier van gaat hebben.

Aanmelden

Over André Jager

Ik heb een passie voor teksten en presentatievormen waarin duidelijk wordt wat je zelf of als organisatie voor een ander kan betekenen.
In 2014 ben ik gestart met PitchToWork en heb ik me verder gespecialiseerd in de persoonlijke pitch. Ik geloof dat iedereen talenten heeft die gezien mogen worden. Mijn aanpak helpt je om dit in beeld te krijgen in een gesprek, een
presentatie, een cv, een brief of een persoonlijke video. Ik geef pitchtrainingen en workshops voor iedereen met een loopbaanvraag, voor ondernemers, zelfstandig professionals.
Ik ben ook betrokken bij meerdere pitch wedstrijden, waarbij ik de finalisten begeleid.

Wil je alvast kennismaken, bekijk dan hier mijn persoonlijke video.