Social Impact Day Noord

Social Impact Day Noord is het toonaangevende evenement in Noord-Nederland over ondernemen met impact.

Met keynote speakers als Herman Wijffels (hoogleraar Duurzaamheid & Maatschappelijke Verandering, co-voorzitter duurzaamheidsdenktank Worldconnectors), Roebyem Anders (Rooftop Revolution, vice-president Sungevity) en Arjen Boekhold (Cacao Game Changer Tony's Chocolonely) staat de top van sociaal ondernemers in Nederland op het podium en wordt belangrijke kennis hierover overgedragen aan een veelzijdig publiek.

Ook wordt voor de derde keer de Social Impact Award uitgereikt aan een sociale onderneming uit Groningen, Friesland of Drenthe, die jonger is dan vijf jaar, een positieve impact heeft op mens en milieu en bovendien een eigen verdienmodel heeft. De prijs wordt mogelijk gemaakt door de partners van de dag en onderschrijft de ontwikkeling van sociaal ondernemen in de regio.

Tevens is er een 'Donutmarkt', waar bezoekers meer inspiratie en kennis kunnen opdoen over 'het nieuwe ondernemen', waarbij de focus ligt op maatschappelijke én economische winst, gebaseerd op het economische Donutmodel naar Kate Raworth.

Een ticket voor de dag is te koop via socialimpactdaynoord.nl en is inclusief toegang tot het gehele programma, de Donutmarkt, koffiepauze, diner en netwerkborrel.

17 oktober 2018 | 15:00-21:30                                      
De Oosterpoort, Groningen

tickets