Proeverij 'Niet afwachten maar handelen'

Dag 5 Week van de Loopbaan

Op vrijdag 18 september om 10.00 uur vindt de online proeverij ‘Niet afwachten maar handelen’ plaats. 

Investeren in je loopbaan

In het najaar vindt de kortdurende training 'Niet afwachten maar handelen' plaats. De training is bedoeld om deelnemers te laten investeren in de loopbaan, regie te nemen, aan te blijven sluiten bij de nu snel veranderende omstandighedenen en toe te werken naar nieuwe mogelijkheden.  

Met de proeverij die tijdens de Week van de Loopbaan plaatsvindt, neemt Johan de deelnemers mee en laat hij zien hoe de training eruit gaat zien. De proeverij is online en iedereen kan zich ervoor aanmelden.

Voor wie?

Elke medewerker uit een aangesloten organisatie van Noorderlink is welkom om deel te nemen aan deze proeverij, ongeacht functie- of opleidingsniveau! Bijvoorbeeld iemand die een stap wil maken in zijn/haar loopbaan, iemand van wie het werk verdwijnt of verandert, of iemand die zich vanuit de gedachte ‘een leven lang leren’ wil blijven ontwikkelen. 

Aanmelden

Meld je aan voor de online proeverij 'Niet afwachten maar handelen' via onderstaande link. Na aanmelding, ontvang je van ons via mail een bevestiging met link waarmee je de proeverij online kunt bijwonen. 

Aanmelden

Week van de Loopbaan 2020: diverse activiteiten

Noorderlink, Werken in Friesland en Samenwerking Rijk Noord organiseren tijdens de Week van de Loopbaan 2020, van 14 tot en met 18 september, samen diverse activiteiten. Kijk voor het volledige programma op de pagina van de Week van de Loopbaan.