Leiderschap ontwikkelen vanuit boeddhistische principes

Heb jij als leidinggevende het gevoel dat je vertrouwde management repertoire uitgeput raakt en je iets anders wilt, maar niet goed weet wat? Dat je moe wordt van je eigen ambitie en je steeds sterker het gevoel krijgt dat je geleefd wordt door je werk en dat het voor jezelf nooit goed genoeg is? Kom dan naar de proeverij ‘Leiderschap ontwikkelen vanuit boeddhistische principes’ op dinsdagmiddag 17 april.

Tijdens deze proeverij voor leidinggevenden maak je kennis met het onderzoek dat de Alsa-leergang faciliteert.
Je ontmoet de docenten, maakt kennis met begeleide meditatie, je gaat aan de slag met werken met een kernwaarde en je proeft aan de organisatiekundige theorie en gaat daarmee concreet aan het werk.

Boris Wanders en Judith Lechner bieden jou de gelegenheid om kennis te maken met de inhoud en werkwijze van de Alsa-leergang www.alsa-leergang.nl


Boris Wanders:
Eigenaar-directeur Oomm, opleider, letterkundige en student/meditatie instructeur in het Shambhala Boeddhisme. Met een achtergrond in de poëzie weet hij veel over luisteren, spreken en taalgebruik. Zijn leiderschap kenmerkt zich door werken met een visie, oog voor de ander en geduld.


Judith Lechner:
Directeur Huis de B., bestuurskundige, innovator en student/meditatie instructeur in het Shambhala Boeddhisme. Met een achtergrond in het theater weet zij veel over creatieve groepsprocessen en participatie. Haar leiderschap kenmerkt zich door analytische kwaliteiten die ze kan combineren met het gevoel voor het systeem, visie en moed.

Deze proeverij is gratis toegankelijk voor medewerkers van bij Noorderlink aangesloten organisaties.

Aanmelden