Proeverij Diversiteit: ‘Omarm de verschillen en durf jezelf te zijn’

Diversiteit is een breed en hot item waar je dagelijks van hoort. Ontdek hoe je nieuwe kansen en groeimogelijkheden voor jezelf en je organisatie optimaal kunt benutten door diversiteit te bekijken vanuit authenticiteit.

In het erkennen en accepteren van een verschillende waarneming ligt een grote potentie. In hoeverre durf jij jezelf te zijn en anders dan anderen te denken? En in hoeverre kun je je positie gebruiken om invloed uit te oefenen zodat er een positieve transformatie tot stand komt? In je leven, op je afdeling, in je organisatie? Je ontdekt het in deze proeverij.

Je krijgt interactieve oefeningen en opdrachten waardoor je inzicht krijgt in jouw manier van denken en waarnemen. Dit inzicht biedt nieuwe perspectieven waardoor je de wereld op een verfrissende manier gaat waarnemen. Je werkt samen met mensen die anders zijn dan jij, waardoor je brein een boost krijgt om nieuwe denkverbindingen te leggen. Ook leer je jezelf en de ander de ruimte te geven en te focussen op het groter plaatje. Je ontdekt hoe je, op een positieve wijze, invloed kunt uitoefenen zodat er een transformatie op gang komt. In je leven, in je werk en in je organisatie.

Voor wie?

HR-professionals en leidinggevenden.

Over de trainer:

Samira Ahale (1977) begeleidt hoger opgeleiden en professionals. Ze motiveert en inspireert om inzicht te krijgen in de oorzaak van worstelingen, twijfels en onzekerheid, zodat er betere keuzes worden gemaakt. Ze is schrijver van De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij. In dit boek vertelt ze over haar zoektocht naar vrijheid en deelt ze praktische stappen om angst, onzekerheid en twijfel los te laten. Samira groeide op in Antwerpen, is van Marokkaanse afkomst en woont sinds 2001 in Nederland. In oktober 2019 verschijnt haar tweede boek, een autobiografische roman De Spirituele Allochtoon en het Kusjeshuis.

Aanmelden