Permanent Beta Dag no. 15 (!): 'De toekomst van werk en organiseren'

De 15e Permanent Beta dag alweer en nu voor het eerst in Groningen/Haren! En wat is er actueler dan de toekomst van hoe we ons werk (kunnen) doen en samenwerkingen (kunnen) organiseren. Rond dit thema werken we deze keer samen met 'De werkvereniging'. Ca. 75% van het programma zal gevuld zijn rond dit thema. De rest (zoals je gewend bent) is een heerlijk allegaartje, maar altijd prikkelend!

De 15de editie vraagt om een speciale plek, De Biotoop in Haren! Vlakbij het station, voorzien van alle faciliteiten om er een feestje van te maken.

We verzamelen om 12:00 en openen een halfuurtje later. Om 18:00u sluiten we na een boel toffe sessies af en starten we een borrel met een lekkere (BBQ) maaltijd van onze eigen festivalkok Sietse! Maak je dus op voor een heel tof event en dof je op voor een leuk feestje!

De Werkvereniging:

Steeds meer mensen werken het ene moment als werknemer dan weer als zelfstandig ondernemer, opdrachtgever, hybride of via uitzend, interim en payroll constructies. De huidige structuren en voorzieningen zoals pensioenen en verzekeringen, spelen hier niet op in. Daar brengt de Werkvereniging verandering in!

De Biotoop:

Het is een dorp in een dorp. Zeven gebouwen op een terrein van acht hectare bieden woon- en werkruimte aan 300 mensen, in een inspirerende groene omgeving. Het voormalig Biologisch Centrum van de RUG, nu beheerd door Carex, biedt ruimte voor kunst, ambacht en creativiteit.

Info/aanmelden