Noordkracht - netwerken voor de 35+ 'er

Nieuw! Noordkracht, dé netwerkclub voor mensen boven de 35 jaar.

Noorderlink verbindt! Dit doen we al door young professionals aan elkaar te verbinden (met Younglink) en trainees (Traineelink). Ook op het gebied van trainingen en leergangen verbinden we mensen die op zoek zijn naar eenzelfde soort inspiratie of kennis.

Noorderlink heeft een grote achterban met medewerkers uit veel verschillende soorten organisaties. Dit zorgt voor veel diversiteit - mensen met allerlei verschillende functies en achtergronden. Dit omarmen we. Meer diversiteit zorgt voor meer verschillende kennis om uit te wisselen. De achterban is ontstaan uit de vele activiteiten die Noorderlink in bijna 25 jaar heeft verzorgd, van de start van Younglink in 2008, van de allereerste leergangen in 2002, van Traineelink in 2018 en de duizenden inspiratiebijeenkomsten. Graag blijven we verbonden.

Drijfveren van mensen om te netwerken verschillen. De één is benieuwd naar het werken bij organisatie X, de ander wil een stap in zijn loopbaan maken en wil weten hoe anderen dit aanpakken en zo zijn er nog honderden redenen te vinden om met elkaar in Noord-Nederland in contact te blijven. Juist het uitwisselen van ervaringen en verbinden van mensen uit verschillende organisaties is wat Noorderlink doet.

Noorderlink heeft goede energie gevonden voor het organiseren van het eerste netwerkevent van Noordkracht. Donderdag 3 maart is de eerste bijeenkomst.

Een aantal randvoorwaarden is al ingevuld:

  1. Een groep enthousiastelingen
  2. Een goed gevulde koelkast
  3. Henk Eggens die de avond muzikaal omlijst en plaatjes draait (en dat doet hij goed, weten wij uit ervaring!)

Wij zorgen ervoor dat het ongemak van netwerken wegvalt door te zorgen voor een leuke vorm van kennismaken. Wie weet krijg je nieuwe inzichten, contacten en sowieso energie voor de komende periode.

En niet onbelangrijk: onbekend maakt onbemind! Wist je dat wanneer mensen je kennen en weten te vinden ze je sneller iets gunnen? Maak van deze kennis gebruik en meld je aan! Wil je iemand meenemen, dan is dat natuurlijk prima. Stuur dan zéker de uitnodiging door. Want als jij vindt dat diegene erbij moet zijn, dan vinden wij dat ook!

Aanmelden


Praktische informatie

Datum: donderdag 3 maart

Tijd: 19.30 - 21.00 uur

Locatie: MyOffice-gebouw, Leonard Springerlaan 35, Groningen

Doelgroep: iedereen boven de 35 jaar die nieuwe mensen wil leren kennen of oude bekenden wil ontmoeten.