Masterclass Pitchen en Netwerken

Ben je bij onze training 'Pitchen en netwerken met verve' of 'Pitchen met verve' geweest? Dan weet je nu wat je wil! Je bent aan de slag gegaan met feedback en je hebt je presentatie helemaal op orde. Maar aan wie ga jij je verhaal vertellen? Wie wil je spreken maar vooral ook: wie móet je spreken om je doel te bereiken?

In deze vervolg sessie Pitchen en Netwerken gaat pitchtrainer André Jager daar met jou mee aan de slag.

Heb je niet deelgenomen aan de bovenstaande trainingen maar wel ervaring met Pitchen, geef je dan vooral op!

Netwerken

Op dit moment is netwerken belangrijker dan solliciteren met een brief. Iemand die je kent kan je vroegtijdig tippen als ergens een functie vrij komt. Daarvoor zul je eerst moeten bouwen aan een stevig netwerk. En dat niet alleen, je zult ook regelmatig contact moeten onderhouden met je netwerk. Heb je dat gerealiseerd, dan gaat het netwerk voor je werken bij de vragen die je hebt.  

Pitchen

Contact leggen en je verhaal vertellen. Hoe doe je dat? Wat moet je wel of juist niet doen? Ga je zelf op de praatstoel zitten of ga je actief luisteren? Wat is een goed moment om je pitch af te draaien. Kom je ter zake, of laat je juist waar het om gaat in het midden?

Kortom een interactieve masterclass waarin je kunt oefenen met je pitch en deze kunt finetunen met de feedback van de andere deelnemers en André. Daarnaast ontvang je netwerk tips die je verder gaan helpen met netwerken (zonder visitekaartjes).

 Wat gaan jullie doen:

- In kaart brengen van je omgeving, je netwerk;
- Scherp krijgen op welk deel van je netwerk je gaat richten;
- Voorbereiden van een netwerkgesprek: analyse van gesprekspartner/bedrijf;
- Uitwerken voorbeelden en referenties die veel zeggen over passie, drive, en meerwaarde.

Aanmelden

André Jager

Ik heb een passie voor teksten en presentatievormen waarin duidelijk wordt wat je zelf of als organisatie voor een ander kan betekenen.
In 2014 ben ik gestart met PitchToWork en heb ik me verder gespecialiseerd in de persoonlijke pitch. Ik geloof dat iedereen talenten heeft die gezien mogen worden. Mijn aanpak helpt je om dit in beeld te krijgen in een gesprek, een
presentatie, een cv, een brief of een persoonlijke video. Ik geef pitchtrainingen en workshops voor iedereen met een loopbaanvraag, voor ondernemers, zelfstandig professionals.
Ik ben ook betrokken bij meerdere pitch wedstrijden, waarbij ik de finalisten begeleid.

Wil je alvast kennismaken, bekijk dan hier mijn persoonlijke video.