Masterclass Amplitie

Masterclass amplitieve denk- en werkwijze

De weg naar positieve organisatieontwikkeling

Deze masterclass biedt een praktijkgerichte introductie in de amplitieve denk- en werkwijze. Je ontdekt waarom werken aan amplitie dé toepassing is van positieve organisatieontwikkeling en waarom amplitie onderdeel uitmaakt van het DNA van succesvolle organisaties. Besluit je van amplitie jouw expertise te maken, dan geeft het certificaat van deze masterclass jou een goede opstap voor de opleiding tot amplitiedeskundige.

Programma

De masterclass duurt één dag en vindt digitaal plaats. Na elk uur les hebben we een kwartier pauze, zodat er genoeg mogelijkheden zijn om even achter je scherm vandaan te komen en lekker te bewegen. De lestijd is van 9:00 – 15:00 uur.

  • Het nut, de noodzaak en de achtergrond van amplitie
  • Wat is jouw missie op het gebied van amplitie
  • De negen succesfactoren van werken aan amplitie
  • Voorbeelden van amplitie in de praktijk
  • De kracht van de amplitieve veranderfilosofie
  • De vier pijlers van amplitie waar interventies zich op kunnen richten
  • Inzicht in kansen en mogelijkheden bij jouw organisatie om te werken aan amplitie
  • De eerstvolgende stap naar amplitie in jouw organisatie

Info Talent college

Met Talent College hebben we de missie om het menselijk kapitaal van iedere organisatie te versterken. Wat zal leiden tot meer welzijn, beter functioneren en een groter organisatiesucces. Dit doen we door te inspireren, adviseren en op te leiden o.b.v. positieve organisatiepsychologie met de focus op amplitie.

Over de docenten

Yrenee Koen is toegepast arbeids- en organisatiepsycholoog, mede-eigenaar van Talent College en co-auteur van het allereerste boek over amplitie. Zij begeleidt medewerkers, teams en organisaties bij het werken aan amplitie, onder andere door professionals op te leiden tot amplitiedeskundige.

Ellen van Dieren is trainer, spreker en mede-eigenaar van Talent College. Zij inspireert en adviseert mensen binnen organisaties dagelijks over goed werkgeverschap en de kracht en toepassing van amplitie.

Aanmelden