Lezing: Pep Degens, wat beteken jij nou?

Pep Degens is al ruim 20 jaar trainer persoonlijke groei. Met zijn Zekertraining en boeken behaalde hij diverse prijzen. In de loop der jaren ontdekte hij al trainend het geheim van persoonlijke groei. Dat is niet het ontrafelen van je karakter, noch het aanleren van technieken, het toepassen van tips, communicatietrucs of kunstjes, maar het ontdekken en doorleven van de betekenis die je geeft aan jezelf.

Wat betekent het? Hoe doe je dat? Wat maakt het zo ingewikkeld of lastig… anders zouden we het allemaal allang hebben gedaan. Een aardse en nuchtere lezing van een ‘practice what you preach’ trainer die graag de dagelijkse struggle met het leven aangaat en daarbij op eigen wijze betekenis aan verbindt.

Aanmelden

20 januari 2021 vanaf 15:15 via livestream vanuit The Why-Room, Noorderlink!

Over de spreker

Pep Degens (1964) groeide op in het Zuid-Limburgse mijndorp Eygelshoven en is naar eigen zeggen een echte autodidact en laatbloeier. Na afronding van zijn KMA-studie in Breda en de Universiteit Bestuurskunde in Enschede verlegde hij zijn focus naar de psychologie van mens en organisatie. Hij ontwikkelde en gaf diverse mensgerichte trainingen en verbaasde zich gaandeweg over de hoeveelheid kleine en grote trauma’s die we allen met ons meedragen en die veelzeggend zijn in de manier waarop we ons leven vormgeven.

Autonoom zijn en blijven, je eigen leven zin geven en jezelf en je geluk ontwikkelen loopt als een rode draad door zijn leven. Vanuit de oorspronkelijke focus op succes maakt hij de laatste jaren doelbewust een verdiepingsslag in zijn leven naar duurzaam geluk.

Zijn eigen betekenis als mens geeft hij invulling als vader van 5 kinderen, relatiecoach, trainer en auteur. Hij schreef drie boeken, waarvan het laatste getiteld ‘Liefde in tijden van scheiden’ uitkwam in april.

-> Meer over de Noorderlinkdagen - De Expeditie van betekenis