Leiderschap in crisistijd (online event)

Los van alle ellende die de corona crisis veroorzaakt, kan het ons op werkgebied veel waardevolle lessen leren. Je kunt bijvoorbeeld denken aan hoe je thuis zo efficiënt mogelijk kunt werken, hoe je sommige vergaderingen mist als kiespijn, maar ook aan hoe je leidinggevende jou aanstuurt. Heb je het gevoel dat je vertrouwen en ruimte krijgt? Of mis je juist sturing? Hoe zou jij als leidinggevende opereren? Wat voor lessen kunnen we leren van bijvoorbeeld Rutte of Merkel? Allemaal zaken die je wellicht in een normale situatie minder zou overdenken, maar wel waardevol kan zijn in je huidige werk.

prof. dr. Janka Stoker

Samen met YoungRUG hebben we prof. dr. Janka Stoker gestrikt om op donderdag 2 juli op dit onderwerp in te gaan. Janka is expert op het gebied van leiderschap getuige haar vele publicaties, maar ook haar columns, boek en andere bijdragen voor het bredere publiek. Alvast meer weten? Check: https://www.rug.nl/inthelead/praktijk/leiderschap-in-crisistijd_-vermijdt-de-crisisreflex_

Interview, Q&A en borrel

Het gehele evenement, bestaande uit een interview, tijd voor vragen en een borrel achteraf, wordt online gehouden. Tijdens de Q&A, je raadt het al, kun je al je brandende vragen kwijt. We hebben hiervoor een extra aanmoediging: je kunt één van de vijf beschikbare boeken winnen van Janka Stoker: ‘Goede leiders zweven niet’! Hoe dan!? Door een uitstekende vraag te stellen bij het inschrijfformulier. Onze zeer capabele jury kiest de vijf beste vragen als winnaars (over het oordeel kan niet worden gecorrespondeerd). Dus kom maar op met jullie vragen!

Verrassing

Onze verrassing: om de typisch gezellige Younglink/YoungRUG sfeer te creëren, hebben we een heerlijk biertje voor de eerste 20 aanmeldingen voor tijdens de borrel (of het interview als je echt niet kunt wachten ;)). Proost!

Aanmelding

De aanmelding werkt als volgt: onderaan vind je de inschrijflink. Wil je kans maken op het biertje en/of het boek, dan kun je daar je adres invullen. Uiteraard is dit niet verplicht, maar dan maak je geen kans op het biertje en/of het boek. En natuurlijk gebruiken we deze gegevens, mocht je ze achterlaten, alleen voor het verzenden van het biertje en/of het boek en zullen we deze daarna meteen wissen.

Zodra je je hebt ingeschreven, krijg je direct een bevestiging hiervan. Een tijdje daarna zullen we je de zogenaamde event-link mailen: via deze link kom je in de digitale omgeving waar het evenement zich afspeelt. Met ook wat meer informatie over hoe alles zo is ingericht en georganiseerd om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Top plan toch?

Aanmelden

Leiderschap in crisistijd met prof. dr. Janka Stoker

Donderdag 2 juli
16.15 - 16.30 digitale inloop
16.30 - 17.00 interview Janka Stoker
17.00 - 17.15 Q&A
17.15 - 17.45 digitale borrel

 Janke Stoker, hoogleraar Leiderschap en Organisatieverandering aan de RUG