Het grootste Kennisfestival van Noord-Nederland: Kaartverkoop op volle toeren en grote namen op de Noorderlinkstage

We zijn als Noorderlink één van de hoofdpartners van Het Grootste Kennisfestival van Noord-Nederland. Dat vindt plaats op 27 september op het Suikerunieterrein in Groningen.Een groot evenement met de inhoud van een congres, maar in de sfeer van een muziekfestival. Lezingen in tenten, lekker staan, drankje in de hand, in- en uitlopen en… een heus blokkenschema!Met optredens van o.a. Gerard Kemkers, Jan Rotmans en Arno van der Heijden, gecombineerd met leuke bandjes, theater, kunst en lekker eten en drinken. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Kom jij ook en neem je je collega’s of kennissen mee?

Kijk voor het programma en sprekers op de website. Als relatie van Noorderlink krijg je 
€ 20,- korting op een ticket. Gebruik hiervoor de kortingscode: kortingnoorderlink@2017

aanmelden

 
Een kijkje in het programma

Arno van der Heijden

Al tien jaar lang is de talkshow Arno’s Aperitief een terugkerend onderdeel op Noorderzon. Als geen ander kan Arno van der Heijden voor hem vreemde materie tot zich nemen en combineren met improvisatie om zo een conference geheel op-maat te maken. Dit doet hij samen met zijn pianist Bas Mulder en in combinatie met Live Beamen van Pjotr Wiese (live fotografie). Ook op het Kennisfestival zal hij op het eind een relativerende samenvatting van de dag geven.

Weekend @ Waikiki

De legendarische jaren ’80 band presenteert haar nieuwe (zesde) album SONAR. Gelijktijdig verschijnt ook ‘HANNAH’, het Waikiki stripalbum met artwork van de Friese Kunstenaar en gitarist Gert-Jan Veenstra. Beide worden op het festival met een bijzonder interactief optreden gepresenteerd.

Jan Douwe Kroeske

Jan Douwe Kroeske komt naar Groningen! Natuurlijk om goede muziek te laten horen in de vorm van 2 Meter Sessies. Muziek die hij graag wil laten horen en waar hij een verhaal bij heeft. Naverone bijvoorbeeld, maar ook de eerste opname van Radiohead. Of Michael Franti. Je zult zien dat het allemaal naadloos in elkaar over gaat.’

De Jongens van Lucht & The School of Life

Filosoof Lammert Kamphuis van The School of Life en Ebel Jan van Dijk van De Jongens van Lucht maken al vijf jaar samen een spannend inhoudelijk programma op Nederlands bekendste meerdaagse festival: Lowlands. In een workshop op het Kennisfestival laten ze je zien en ervaren op welke wijze vorm en inhoud gecombineerd kunnen worden zodat zelfs het meest uitbundige festivalpubliek los gaat op het eeuwenoude gedachtengoed van de filosofen.

Innovatie

Innovatie; daar draait het om in de meer dan 50 sessies op het Kennisfestival. Het gaat om klaar zijn voor de toekomst. Of je nu een overheidsinstelling of een commercieel bedrijf, een ziekenhuis of een school bent. Hoe ga je als organisatie om met de enorme veranderingen die steeds maar op ons af komen?
Inspiratie komt via topsprekers op de hoofdpodia. Maar ook discussie, interactie en zelf meedoen. Het terrein wordt er speciaal op ingericht.


Inhoud van een congres, sfeer van festival met muziek en theater

Het Grootste Kennisfestival van Noord Nederland is een groot evenement met maar liefst 50 sprekers, meer dan 10 artiesten op 5 verschillende podia. Een dag dus met de inhoud van een groot congres, maar de sfeer van een muziekfestival. Door de locatie en de opzet van Kadepop in Groningen her te gebruiken, maar ook door de verrassende optredens heerst er een echte festivalsfeer. Met het blokkenschema in de hand kan iedere bezoeker z’n eigen programma samenstellen. Een bekende spreker op het grote podium of een creatieve kleine sessie in een theaterwagen.

Nog veel meer

Nieuwsgierig wat je allemaal nog meer kunt verwachten? Ga voor het volledige programma naar http://hetgrootstekennisfestivalvannoordnederland.nl/

Kaartverkoop

Heb je nog geen kaarten? Als relatie van Noorderlink krijg je 
€ 20,- korting op een ticket. Gebruik hiervoor de kortingscode: kortingnoorderlink@2017

Kijk voor het programma en sprekers op de website. Als relatie van Noorderlink krijg je 
€ 20,- korting op een ticket. Gebruik hiervoor de kortingscode: kortingnoorderlink@2017

aanmelden