En? Lekker gewerkt?

Een proeverij voor iedereen die wil leren hoe je frustrerende dagelijkse werksituaties aan kunt pakken.

Ga je nog altijd fluitend naar je werk, of is dat al heel lang geleden? Hoe kom je tegenwoordig thuis? Afgemat of chagrijnig?

Werk kost energie, maar zou ook voldoening moeten geven als het goed is… Alleen is dat niet altijd het geval. Er kunnen talloze werksituaties zijn die vooral energie kosten en daar wordt vaak wat over afgemopperd, logisch, want je moet je frustratie ook kwijt. Maar dat lost natuurlijk niks op.

Wat kun je doen om weer voldoening, of meer voldoening, uit je werk te halen. Hoe kun je die energie-kostende werksituaties aanpakken? Dat gaan we onderzoeken tijdens deze proeverij, die is ontwikkeld samen met medewerkers van bij Noorderlink aangesloten bedrijven.

Tijdens deze middag leer je een werkvorm die je in kunt zetten om inzichten en handvatten te vinden die richting kunnen geven aan door jouw gewenste veranderingen. Dat kunnen veranderingen voor jezelf zijn of, als je leidinggevende bent, veranderingen om bijvoorbeeld meer betrokkenheid en verbinding bij je medewerkers te realiseren.

De werkvorm is interactief en je kunt er concreet en direct mee aan dagelijkse dilemma’s en knellende kwesties werken. Je ervaart meteen ook de kracht ervan. Door te zien, te voelen en te spiegelen worden er veranderingen ingezet. Veranderingen die vervolgens op je eigen werk kunnen worden doorgezet. Het is een werkvorm die op allerlei thema’s kan worden ingezet.


Doelgroep

  • Iedereen die wil leren hoe hij of zij veranderingen in zijn of haar dagelijkse werksituaties kan bewerkstelligen. 
  • Managers en p&o-ers die willen leren faciliteren bij het veranderen van schurende dagelijkse werksituaties van medewerkers

Datum

Donderdag 28 maart
Inloop: 12:30
Aanvang: 13.00
Einde: 15.30 uur

Locatie

Der Aa-Theater,
Akerkstraat 11
9712 BD, Groningen

Het Der Aa-Theater is een bijna 100 jaar oud authentiek lijst-theater in hartje Groningen.

Kosten

gratis voor medewerkers van bij Noorderlink aangesloten organisaties

Anke Helder

Deze middag wordt verzorgd door Anke Helder. Zij activeert mensen om te denken over en werken aan hun eigen ontwikkeling. Zowel de persoonlijke effectiviteit, als die in verbinding met anderen op het werk. Zij doet dit met fysieke ervaringsgerichte methodieken en altijd interactief. Zoals Anke zelf zegt: ‘Durf te onderzoeken of het ook anders kan’.

Aanmelden