DUO doet IT

DUO werkt aan nieuwe producten èn uitbreiding van de dienstverlening. Daarom hebben we verschillende vacatures beschikbaar!

Bij DUO ontwikkelen en beheren wij honderden geavanceerde applicaties in een innovatieve en complexe ICT infrastructuur. Dit doen we voor iedereen die met onderwijs en inburgering te maken heeft.

De Infrastructuur Engineers zijn er verantwoordelijk voor dat de infrastructuur 24/7 stabiel draait, optimaal functioneert èn voorbereid is op de toekomst.

We werken in DevOps-teams die verantwoordelijk zijn voor het technische beheer en de ontwikkeling van de ICT infrastructuur. Naast operating systems van Microsoft (Windows 2019!) en RedHat (Linux), bestaat de infrastructuur onder andere uit componenten van commerciële partijen, als Cisco, Compellent, IBM, VMWare, SDL en Verint. We werken echter ook met diverse open source producten, waaronder Openshift, Docker/Kubernetes, Elastic Stack en Ansible! Nieuwe ontwikkelingen zijn bv Infra-as-Code, het opzetten van een software-defined network en het automatiseren van ICT-taken.

Meer weten en kennismaken met onze Engineers van Infrastructuur & Exploitatie? Meld je dan aan via deze link: http://bit.ly/2UYjM3u.

Start presentaties: 17 u, pizza, interactieve sessies, eind 20.30 u.

Aanmelden