Dennis Storm: Als gezond verstand koning was

Dennis Storm begrijpt als geen ander waarom we onze manier van leven grondig en grootschalig moeten veranderen om de wereld weer gezond te maken en houden. En om dit te bereiken moet iedereen, niet morgen, maar vandaag nog in actie komen.
Zijn kennis, ideeën en opvattingen hierover heeft hij gebundeld in zijn boeken ‘Weg ermee: Over de schoonheid van minimalisme’ (2018) en ‘Als gezond verstand koning was: Over de schoonheid van een groene revolutie’ (2020).

Met zijn inspirerende schrijfstijl geeft hij veel informatie over de huidige staat van onze aarde, duurzaamheid, minimalisme, een verbeterd toekomstperspectief en tegelijkertijd is het ook een positief pleidooi om eens anders naar jezelf en de wereld om je heen te kijken. En vooral om je gezonde verstand te blijven gebruiken en een groene revolutie te ontketenen.

Naast schrijver, is Dennis een veelgevraagd spreker. Hij vertelt over de schoonheid van minimalisme, wat het is, wat het voor ons kan betekenen en belangrijker: waarom het essentieel is voor een groene aarde. Minimalisme is op alles toepasbaar, op kleine zaken zoals je kledingkast maar net zo goed op ons economische stelsel. Daarbij haalt hij veel voorbeelden uit zijn eigen leven aan.

Maak het mee!

Inloop vanaf 19:30 uur en start van de lezing om 20:00 uur. Na afloop van de lezing is er de mogelijkheid om vragen betreffende dit onderwerp aan Dennis te stellen, waarna we de avond afsluiten rond 21:00 uur.

Aanmelden