Talitha Muusse: De jongeren van betekenis

In januari hebben we je een herkansing beloofd, want dit event met onder andere Talitha Muusse als spreker wil je niet missen! Op woensdag 17 maart om 19.30 uur is het zover en ben je wederom van harte welkom.

Op die dag vertellen verschillende professionals over hun kijk op ‘van betekenis zijn’. Want het is typisch voor onze generatie: je wilt van toegevoegde waarde zijn voor jouw organisatie. Hoe je dat doet? Wat kan jij doen en wat zit er in de cultuur van de organisatie verweven? Op 17 maart gaan ervaringsdeskundigen uit verschillende professies hierover in gesprek. Ook jij kan je vragen stellen! Zo kunnen we met elkaar in gesprek over onze betekenis op de werkvloer.

Het programma

– Locatie: Thuis (of een andere plek met internet)
– 19:15 digitale inloop
– 19:30 start event
– 20:30 einde event

Benieuwd wie deze ervaringsdeskundigen zijn? Meld je aan voor het evenement en houd de sociale mediakanalen van Younglink in de gaten; we stellen ze binnenkort aan je voor.

Talitha Muusse 

Talitha Muusse is (duurzaam) ondernemer, adviseert bedrijven over duurzaamheid, talentontwikkeling en de samenwerking met de jonge generatie. Ook is ze de drijvende kracht achter de Energieboot: een netwerk bestaande uit meer dan vijftig bedrijven die young professionals helpen bij het ontwikkelen van duurzame energieprojecten.

Talitha deed haar ervaring in duurzaam ondernemen op als medewerker bij MVO Nederland waar ze zich met name bezighield met de onderwerpen sociale innovatie, duurzame arbeidsmarkt, energietransitie en circulaire economie. Na een aantal jaren besloot ze ondernemer te worden. Het initiatief de Duurzame Jonge 100 kwam mede uit haar koker; een verkiezing voor jonge, duurzame ondernemers en professionals.


En er is meer…

Hoe zit dat nou in het Noorden van ons land? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat jongeren zich hier willen binden aan een organisatie, en die organisatie hen ook biedt wat zij nodig hebben? Ervaringsdeskundigen uit verschillende professies schuiven na Talitha's verhaal aan om hierover in gesprek te gaan. Ook jij kan je vragen stellen! Zo kunnen we met elkaar in gesprek over onze betekenis.

Benieuwd wie deze ervaringsdeskundigen zijn? Meld je aan voor het evenement en houd onze sociale mediakanalen in de gaten; we stellen ze binnenkort aan je voor. 

Over Talitha Muuse

Talitha Muuse is slechts 28 jaar oud, maar groeide in korte tijd uit van ondernemende student tot ‘millennial expert’, gezicht van de coalitie-Y en de jongste commissaris van Nederland. Misschien ken je haar wel van de vele talkshows waar ze tegenwoordig haar zegje doet.

Als (duurzaam) ondernemer, adviseert Talitha bedrijven over duurzaamheid, talentontwikkeling en de samenwerking met de jonge generatie. Ook is ze de drijvende kracht achter de Energieboot: een netwerk bestaande uit meer dan vijftig bedrijven die young professionals helpen bij het ontwikkelen van duurzame energieprojecten.

Haar boodschap is duidelijk: jongeren zijn de toekomst, dus betrek hen! Maar hoe zit dat in het Noorden van ons land? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat jongeren zich hier willen binden aan een organisatie, en die organisatie hen ook biedt wat zij nodig hebben? Ervaringsdeskundigen uit verschillende professies schuiven na Talitha’s verhaal aan om hierover in gesprek te gaan. Ook jij kan je vragen stellen! Zo kunnen we met elkaar in gesprek over onze betekenis.

Aanmelden

Blok woensdagavond 17 maart in je agenda!
Digitale inloop: 19.15 (en voorbereiding: zet je eigen borrel klaar!
Start: 19.30 uur
Eind: 20:30 uur (inclusief discussie en een vragenronde)